28 / 04 / 2024

yeşilyurt inşaat ve turizm

yeşilyurt inşaat ve turizm

Yeşilyurt İnşaat İstanbul ve Ankara'dan sonra; 2006 yılında Zonguldak'ta deniz manzarası ve yemyeşil doğanın kesiştiği bir konumda inşa ettiği Dream City projesinden sonra bölgeye yeni bir proje daha kazandırmaya hazırlanıyor.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Oğuzer Yeşilyurt ve Mehmet Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

yeşilyurt inşaat ve turizm Haberi

yeşilyurt inşaat ve turizm

Yeşilyurt İnşaattan yapılan yazılı açıklamada: "2004 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yeşilyurt İnşaat; doğru üretim yapmak, ihtiyaçlara cevap vermek ve yatırımcılara her daim kazandırmak gibi kurallarla yoluna devam ediyor. Bugüne kadar İstanbul, Zonguldak ve Ankara olmak üzere üç farklı ilde toplam 600 konutu sahiplerine teslim eden firma; 2006 yılında Zonguldak'ta deniz manzarası ve yemyeşil doğanın kesiştiği bir konumda inşa ettiği Dream City projesinden sonra bölgeye yeni bir proje daha kazandırmaya hazırlanıyor. 


90 milyon TL yatırım değeriyle Zonguldak Kozlu'da hayata geçirilecek yeni proje için isim arayışında olan Yeşilyurt İnşaat, 250 konutluk butik projesinin inşaatına Ağustos 2015 tarihinde başlayacak. 24 dönüm arazi üzerinde yükselmesi planlanan projenin Aralık 2017'de sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 

Zonguldak'taki yeni yatırımla ilgili bilgi veren Yeşilyurt İnşaat Yönetim...