03 / 05 / 2024

Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm

Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm

Gaziosmanpaşa'da güvenli ve modern yapılar hayata geçirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor

Yıldıztabya'da dönüşüm bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Yıldıztabya Mahallesi sakinlerine yönelik olarak ‘Bilgilendirme Toplantısı’ düzenledi, toplantıya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm krizi bitmiyor! İşte son durum!

İstanbul'da Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm kapsamında belediyenin yıkım ısrarı sürüyor. Konuya mahallelinin tepkisi de büyüyor. İşte ayrıntılar...

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Beykoz Tokatköy Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında kanaat önderleri düşüncelerini paylaştı. Meclis üyesi Nevzat Oral, Beykoz’un gelişmesi açısından Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin bir şans olduğunu söyledi. 

Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Haberi

Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm

Gaziosmanpaşa Belediyesi, dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçedeki riskli yapıların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yıldıztabya Mahallesi'nde daha önceden boşaltılmış, depreme dayanıklı olmadığı belirlenen 50 daireden oluşan 4 ayrı binanın yıkımı gerçekleşti. Binaların yıkımını yerinde izleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, hak sahipleri ile uzun uzun sohbet ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. Yıkımı gerçekleşen binaların yerine daha sağlam, uzun ömürlü ve deprem yönetmeliğine uygun yapılar hayata geçirilerek vatandaşlara geleceğe dönük modern yaşam alanları sunulmuş olacak.

‘‘İNSANLARIN HER ŞEYDEN İSTİFADE EDEBİLECEĞİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞTURUYORUZ”

Yıkım çalışmalarını izleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta konuyla ilgili olarak, “İlçemizin yüzde 38’inde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. 5 bölgemizde inşaat çalışmaları başladı, 5 bölgede de proje ve ruhsat çalışmaları bitmek üzere. Yaklaşık 6 bin 500...