28 / 04 / 2024

Yoğuşmalı Kombi fiyatları

Yoğuşmalı Kombi fiyatları

Lider termoteknoloji markası Buderus’un yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları, dikkat çeken tasarımı ile tüketicilere önemli bir maliyet avantajı sağlıyor.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar adeta dudak uçuklattı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün demirin tonuna bir zam daha geldi. Zamlar sonrası demir fiyatları adeta dudak uçuklattı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

1 ton demirin fiyatı uçtu! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinin başında gelen demire bugün zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Rusya’da darbe girişimi Türkiye’ye bilet fiyatlarını patlattı!

Rusya’dan ayrılmak isteyenlerin yoğun talep göstermesi üzerine bilet fiyatları adeta uçuşa geçti. Uçak bileti fiyatlarının 100 bin TL’yi aştığı belirtiliyor.

Dolar uçtu demir fiyatları coştu! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 23 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Dolar kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası uçuşa geçti. Doların 25 TL'ye yükselmesi ile demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 23 Haziran 2023 dmeir fiyat listesi. 

Hurda fiyatları resmen uçtu! Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! 13 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatları, son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran dolar kurunun etkisiyle resmen uçtu. Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün 23 TL'ye yükselerek rekor kırdı. Dolardaki yükseliş hurda piyasasını da hareketlendirdi ve hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam daha geldi. Fiyatlar resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

Yoğuşmalı Kombi fiyatları Haberi

Yoğuşmalı Kombi fiyatları

Geniş ürün gamı ile her türlü ihtiyaca çözümler sunan Avrupa’nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus, yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları tüketicilerin beğenisine sundu. Son teknoloji ürünü yoğuşmalı kombi ve kazanlar, tasarımlarıyla fark yaratırken aynı zamanda kullanım kolaylığı da sunuyor. Eylül ayı itibari ile stoklarda yer almaya başlayan Logamax plus GB172i yoğuşmalı kombi ve kazanlar dünyada ilk kez bu yıl Almanya ‘da ISH fuarında tanıtıldı. İlkleri Türkiye’ye getiren Buderus’un duvar tipi cihaz ailesine yeni katılan Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, tüketicilerin estetik beklentilerini fazlasıyla karşılarken maliyet yönetimi açısından da birçok avantaj sağlıyor.


Siyah ve beyaz iki ayrı renk seçeneğiyle dikkatleri çekiyor


Ön kapağı tamamen dayanıklı ve kırılmaz camdan yapılan Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi...