06 / 05 / 2024

yöresel zeytinyağları

yöresel zeytinyağları

Zeytin vs., Alaçatı ve Çeşme'den sonra üçüncü mağazasını İstanbul'da "Avrupa'nın deniz manzaralı ilk AVM'si" olarak kabul edilen Aqua Florya'da açtı...

Yenişehir Evleri'nin sahipleri belli oluyor: Emlak Konut kura çekimi! THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura sonuçları!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi resmen başladı. İşte Emlak Konut kura çekimi ve THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura sonuçları

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Zeytinde yaşanan 'yok yılı' zeytinyağına nasıl yansıyacak? Sıkıntı yaşanacak mı?

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Mustafa Tan, dökme ve varilli zeytinyağı ihracatına yönelik ilave tedbirlerin artırılmasına yönelik bir takım değerlendirmede bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

İnternette satılan sahte zeytinyağlarına dikkat! Fiyatının düşük olmasına kanmayın!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, online alışveriş sitelerinde satılan bazı zeytinyağlarının fiyatlarının düşük olmasının akıllara taklit ve tağşişi getirdiğini söyledi. Bayraktar, "Vatandaşlar yağlarını güvenilir satış yerlerinden ve markalardan almalıdır" dedi.

Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları açıklandı! PTT, İller Bankası, BOTAŞ, TPAO yöneticileri ne kadar maaş alacak?

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretlerde değişikliğe gidildi. Böylece kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları tek tek belli oldu. İşte o rakamlar...

Zeytinyağı adeta can çekişiyor! Kuraklık yüzünden zeytinyağı üretimi resmen çakıldı!

Küresel zeytinyağı piyasaları resmen can çekişirken, nedeninin Akdeniz’i kavuran sıcak dalgaları ve bu yüzden çıkan orman yangınları olduğu öğrenildi. Üstelik, Avrupa’daki zeytinyağı üretiminin 2023’te, son beş yıllık ortalamaya göre yüzde 30’dan fazla düşeceği belirtildi.

Zeytinyağı fiyatları el yakıyor! Yüzde 77 arttı

Küresel zeytinyağı fiyatlarının rekor seviyeye ulaşması sonrası Türkiye'deki perakende fiyatlar da iki ayda yüzde 77,7 zamlandı ve litresi 90 liradan 160 liraya çıktı. İşte tüm detaylar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! 1 Eylül itibarıyla resmen başlıyor! Kira fiyatlarındaki yüzde 25 artışta son dakika!

Yüksek kira artışları sonrasında ev sahipleri ve kiracılar arasındaki sorunlar artmaya devam ederken, yüksek artışlar sonrası  10 Haziran 2022- 1 Temmuz 2023 arasında getirilen yüzde 25 artış sınırında süre uzatıldı. 

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kiracıların rahatlaması ve konut arzının artırılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Kiracıları koruma amacıyla sınırlamalar getirildiğini vurgulayan Yılmaz, konut arzını desteklemek için hızla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

ABD hisse senedi Nvidia'nın kazançlarıyla yükseldi

Yonga üreticisi Nvidia'nın büyük kazançları, küresel piyasaların son günlerde ABD hükümetinin temerrüde düşme olasılığına ilişkin endişelerle düşmesinin ardından ABD hisse senedi vadeli işlemlerinin Perşembe günü yükselmesine yardımcı oldu.

Küresel borçlar yılın ilk çeyreğinde 305 trilyon dolara çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel borçlar 2023 yılının ilk çeyrek sonu itibarıyla bir önceki çeyreğe kıyasla 8,3 trilyon dolar arttı ve 305 trilyon dolara yükseldi.

yöresel zeytinyağları Haberi

yöresel zeytinyağları

Güney Fransa'daki zeytinyağı ağırlıklı organik ve doğal ürünlerin satıldığı özel konseptli mağaza trendini ülkemize taşıyan Zeytin vs.'de yöresel zeytinyağları, zeytinler, zeytin ezmeleri ve zeytinyağlı sabunlar bulunuyor. Bu ürünlerin yanı sıra Denizli'de el dokuma tezgahlarında dikilen peştamallar, Uşak'ta üretilen bamya, erişte ve tarhana gibi gourmetaste ürünler de tüketiciden ilgi...