04 / 05 / 2024

yörsan nereye yatırım yapacak

yörsan nereye yatırım yapacak

Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, O kamuoyunda Yörsan'ın satıldığına dair bir algı olduğunu belirterek, "Satmadık, ortaklık kurduk" dedi. Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını söyledi.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Bu devirde konut almak yatırım mı, baş belası mı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kriz büyürken, konuta  yatırım yapmak isteyenlerin de kafası iyice karıştı. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, kripto fenomeni Murat Ali Calman konut yatırımının baş belası ve stres nedeni olduğunu söyledi. Takipçileri itiraz

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu yıl temettü hisselerine yatırım yapmak kazandırır mı? Temettü hisselerinden nasıl para kazanılır?

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, temettü hisselerinden nasıl para kazanılacağını merakla araştırılıyor. Peki temettü hisselerinden nasıl para kazanılır? Bu yıl temettü yatırımı yapmak mantıklı mı? Borsada Tek Başına isimli bir kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

2024'te neye yatırım yapmalı?

2024 yılının ilk gününde vatandaşlar yatırım kararlarını gözden geçirmeye başladı. Kimisi gayrimenkul kimisi de borsaya yatırım yapma hayalleri kuruyor. İşin uzmanları "Bu yıl neye yatırım yapmalı?" sorusunu yanıtladı.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için yatırım arayışına girdi. Son zamanlarda altın ve dolar yükselirken hangisine yatırım yapılması gerektiğini araştırırken, uzman isimden açıklama geldi. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

2023 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete'de yayımlandı! Bakın kalem kalem harcamalar nereye gidecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2023 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 3 bin 546'sı ana proje olmak üzere 10 bin 915 projeye toplam 454,2 milyar lira ödeneğin tahsis edilmesi Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte en yüksek payı alan yatırımlar…

yörsan nereye yatırım yapacak Haberi

yörsan nereye yatırım yapacak

Türkiye'nin en köklü sanayicilerinden Yörsan'ın Kurucu ortağı, Onursal Başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Yörük, "Dubai kökenli bir fon şirketi olan The Abraaj Group, firmamıza yatırım yaparak ortak oldu. Kurucu ortak ve Yörsan'ın hissedarı olarak halen işimizin başındayız. Ortak almaktaki amacımız, Yörsan'ı dünya devi yapmaktır" dedi.Yeni dahil oldukları sektör olan inşaatla ilgili bilgi veren Yörük, büyük çaplı konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdık. Bunlar içerisinde oteli, hastanesi, okulu, alışveriş merkezi, parla olan kısacası insanların tüm ihtiyaçlarını giderebilecek bir şehri, İstanbul içinde kurmak istiyoruz. 50 yıllık bilgi birikimi ve kazanılan güvenle, aynı marka değerinin Yöryapı imzasıyla inşaat sektörüne taşımayı hedefliyoruz. Yörsan'da olduğu gibi inşaat sektöründe de yatırımlarımızı genişleterek devrimsel nitelik kazandıracak ilklere imza atmayı amaçlıyoruz" diye konuştu. 


AİLECE...