01 / 05 / 2024

Yörük Parkı ziyaretçi sayısı

Yörük Parkı ziyaretçi sayısı

Antalyalı turizmci Kutsal İyicil tarafından 32 sene önce Kemer ilçesinde kurulan ve 10 bini aşkın eşyanın bulunduğu Yörük Parkı'nı yılda yaklaşık 100 bin turist ziyaret ediyor.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

İstanbul Finans Merkezi yönetmeliği yürürlüğe girdi! İşte detaylar…

İstanbul Finans Merkezi (İFM) yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik merkezdeki donatıların işletilmesinden yeni katılımcıların kabulüne ve yönetime kadar birçok detayı kapsıyor.

Depremin vurduğu ilde 120 yıllık konağı görenlerin feleği şaştı! Sokak yerle bir oldu ama o dimdik ayakta!

Malatya, Kahramanmaraş depreminden en çok etkilenen şehirlerden biridir. İlk depremde birçok binanın yıkıldığı bir şehirde, artçı sarsıntılar hasarlı binaları yıktı. Battalgazi semtindeki 120 yıllık konağı ziyaret edenler hayran kaldı. İşte bu konağın son hali...

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Hesaplar karıştı! Kıdem tazminatındaki artış ikiye böldü! 10 yıllık çalışan…

Memur ve emekliye yapılan zamdan sonra 2023 yılı için kıdem tazminat tavanı 17 bin 904 TL olarak belirlendi. Ancak 10 yıllık çalışan için bu durum farklılık arz ediyor. İşte detaylar!

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

DenizBank’ta yüzde 0 faizli 5 bin TL’lik ihtiyaç krediniz ve 1 yıllık BluTV üyeliği sizi bekliyor!

DenizBank bütün ihtiyaçlarınız için alabileceğiniz geri ödemesini 6 aya yayarak yapabileceğiniz, yüzde 0 faizli 5 bin TL Taksitli Nakit Avans fırsatını ve 1 yıllık BluTV üyeliğini kazanmak için acele edin. DanizBank’ın ihtiyaç kredisinin son başvuru tarihi 30 Eylül’dür. İşte, kartın detayları...

Pırlanta baget yüzük isteyenlere güzel haber geldi! Net yüzde 50 indirim! 8 Eylül 2022 Zen Pırlanta fiyat listesi

Her kadının hayali olan pırlanta baget yüzük almak isteyenler için güzel haber geldi. Pırlanta baget yüzük fiyatları Zen Pırlanta'da net yüzde 50 indirim ile satılıyor. Peki Zen pırlanta baget yüzük fiyatları ne kadar? İşte Zen pırlanta 8 Eylül 2022 baget yüzük fiyat listesi...

Kıdem tazminatı nasıl alınır? Kıdem tazminatı için şartlar nelerdir?

Kıdem tazminatı nasıl alınır? Kıdem tazminatı şartları nelerdir? çalışanların sıkça sorduğu sorular arasında yer alıyor. Kıdem tazminatının belli bir süresi ve şartları vardır. İşte o şartlar!

Yörük Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yörük Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Fatih Yörük tarafından kuruldu.

Trafikten ve akaryakıt zamlarından sıkılanlar dikkat! İşte Xiaomi Scooter Modelleri ve Mart 2022 Fiyat Listesi…

Trafikten, akaryakıt zamlarından ve uzun yürüme mesafelerinden kurtulmak için en mantıklı çözüm scooter… Günümüzde birçok kişinin tercihi Xiaomi Scooter modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Rusların yıllık kripto para işlem hacmi 5 milyar dolar düzeyinde!

Rusya Merkez Bankası yaptığı açıklamada Rusların son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleriyle yıllık işlem hacminin yaklaşık 5 milyar dolar düzeyinde olduğunu duyurdu.

Yörük Parkı ziyaretçi sayısı Haberi

Yörük Parkı ziyaretçi sayısı


Antalyalı turizmci Kutsal İyicil tarafından 32 sene önce Kemer ilçesinde kurulan ve 10 bini aşkın eşyanın bulunduğu Yörük Parkını yılda yaklaşık 100 bin turist ziyaret ediyor. 

Antalya'da dünyaya gelen Kutsal İyicil, 1970'li yıllarda İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde öğrenim görürken bir okul gezisi sırasında Yörüklerle tanıştı. İyicil, ilgisini çeken Yöıüklere ait eşyaları toplamaya başladı. 

Üniversiteden mezun olduktan sonra çalışmaya başladığı Antalya Orman Bölge Müdürlüğündeki görevinden 32 yıl önce istifa eden İyicil, Kemer'de milli park statüsünde bulunan Kliçükburun'a "Yörük Parkı" kurdu. 

Yörüklerin yaşamını anlatan 10 bini aşkın eşyanın bulunduğu parka, 32 yılda 50 ülkeden turist geldi. Antalya'da alternatif turizmin önemli adreslerinden olan Yörük Parkına gelenler, kilimden, keçeye, heybeden azık torbasına kadar farklı eşyaları görme şansı buldu. 

- Yörük kültürünü yaşatmak amaçlanıyor Yörük Parkının işletmecisi Cemal...