03 / 05 / 2024

Yüksel Kırıcı

Yüksel Kırıcı

YK Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Yüksel Kırıcı Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 19 Kasım'da Şişli, Okmeydanı Mahallesi, Darülacede Caddesi'nde açıldı.

YKR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YKR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015 'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy 'de, Yüksel Kırıcı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni dönem başladı! 

Sürücüleri yakından ilgilendiren Zorunlu trafik sigortasında mayıs poliçeleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (SEDDK) bugün itibarıyla devreye aldığı hasar maliyet endeksine göre azami yüzde 3 artışla kesilecek.

Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

Kırımlı İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Gayrimenkul dolandırıcılarının oyunlarını bozacak yöntemler deşifre oldu! Gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler!

Ev, arsa, arazi gibi taşınmazların alım satımı konusunda dolandırıcılık haberleri her geçen gün artıyor. Çeşitli oyunlarla vatandaşları mağdur eden dolandırıcılara karşı dikkat edilmesi gereken yöntemler belli oldu. İşte gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler...

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Akaryakıta dev zam! Benzin fiyatları tam 2 lira 11 kuruş yükselecek! Sürücüler bu geceye dikkat! 

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını merakla araştırıyor. Benzine bu gece zam geliyor. İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 3 Temmuz 2023 fiyat listesi...

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Sürücülere yeni bir haber geldi. Kaza yapanlara zam uygulanıp iyi sürücülere indirim yapılacak. Tarih verildi. 1 Mayıs‘ta yürürlüğe girecek trafik sigortası primi ile birlikte yüzbinlerce sürücü hem indirim hem de zam alacak. İşte haberle ilgili tüm detaylar…

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Yüksel Kırıcı Haberi

Yüksel Kırıcı

YK Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Yüksel Kırıcı Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 19 Kasım'da Şişli, Okmeydanı Mahallesi, Darülacede Caddesi'nde açıldı. 


YK Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.)


YK Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, Okmeydanı Mahallesi, Darülacede Caddesi,...