05 / 05 / 2024

yumurtalık rafineri arazisi satılıyor mu

yumurtalık rafineri arazisi satılıyor mu

Adana Yumurtalık'ta rafineri yapılacağı ileri sürülen arazinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla yatırımlara açılmasından sonra, Dr. Müzeyyen Şevkin, Meclis gündeminde sunduğu önergeye yanıt alamadı. Şevkin, arazilerin gerek özel sektöre gerekse yabancı yatırımcılara tahsis edilebileceğini vurguladı. 

Shimao Group'un 1.4 milyar dolarlık Shenzhen arazisi yine satılamadı! İşte nedeni...

Shimao Group'a ait Shenzhen'deki büyük ticari arsaların açık arttırmayla satılmasına yönelik ikinci girişimde teklif verenin olmaması nedeniyle bugün başarısızlıkla sonuçlandı. Bu olay, Çin'in emlak piyasasında devam eden zayıf talebin etkisini bir kez daha göstermiş oldu.

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Sahte emlakçılar şimdi de hazine arazilerine dadandı! Satılık Hazine arazisi tuzağına binlerce kişi düştü! 

Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkan ve aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Satılık hazine arazisi satın almak isteyen vatandaşların beklediği Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları yayınlandı.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

287 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık hazine arazisi fırsatı! 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Malatya ve Adana illerinde yer alan 54 hazine arazisini 287 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Arazilerin satış ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bakanlıktan satılık Hazine arazisi! Yüzde 25 peşinat fırsatı ve 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yalova, Bursa ve Balıkesir'de yer alan 10 hazine arazisini 846 bin 695 TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 25 peşinat ile 24 taksit imkanıyla satıyor...

Bakanlıktan 3 büyükşehirde satılık hazine arazisi fırsatı! Yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksit imkanıyla!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki 185 adet Hazine arazisini 14-15 Haziran 2022 tarihinde satışa sunuyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları 753 bin TL'den başlıyor...

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

yumurtalık rafineri arazisi satılıyor mu Haberi

yumurtalık rafineri arazisi satılıyor mu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi CHP'li Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana Yumurtalık'ta rafineri yapılacağı ileri sürülen arazinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla yatırımlara açılmasından sonra sunduğu soru önergelerine sunulan cevaplara tepki gösterdi.

Sözcü'den Mehmet Serbes'in haberine göre; CHP’li Müzeyyen Şevkin, Adana Yumurtalık’ta özelleştirilmesi kararlaştırılan arazilere ilişkin Meclis gündeminde bir soru önergesi sundu. 

12 Aralık 2019 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 1817 sayılı Cumhurbaşkanı kararını, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sordu. Ancak Oktay'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nı adres göstermesinden sonra Dr. Şevkin, söz konusu iki bakanlığın da cevaplaması istemiyle meclise ayrı ayrı soru önergesi sundu fakat cevap alamadı. 

YABANCILARA MI VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın gösterdiği adreslerden biri olan Enerji ve Tabii Kaynaklar...