18 / 05 / 2024

yüreğir dönüşüm

yüreğir dönüşüm

Sinanpaşa'daki kentsel dönüşüm mezbeliliğine sırtını dönen Yüreğir Belediye Başkanı Kozan Çarşısı'nı kurtarmaya soyunuyor.

Kışla mahallesi riskli alan ilan edildi!

Büyükşehir Belediyesi nin onbinlerce insanın oturduğu riskli bölge Köprülü Mahallesi ile ilgili ne gibi işlem yapacağı mahalle sakinleri tarafından merak ediliyor. proje ilanlarıyla ilgili Bakanlar Kurulu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm sorunu!

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında vatandaşların herhangi bir sözleşmeye imza atmadığı öğrenildi.

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden rayiç bedeli için kolaylık!

Adana Yüreğir Belediyesi, Tapu Müdürlüğü’ne rayiç bedeli görme yetkisi verdi. Böylelikle vatandaşların rayiç bedel sorgulamak için belediyeye gitmesi gerekmeyecek.

Kentsel dönüşüm kredi limiti 2021!

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyenler için kolaylık sağlayan faiz desteğiyle ilgili yeni karar çıktı. Buna göre kentsel dönüşüm kredi limiti 2021 yılında artırıldı. İşte tüm merak edilenler...

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

yüreğir dönüşüm Haberi

yüreğir dönüşüm

Adana Yüreğir'liler AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın heyecanla anlattığı bazı projeleri duydukça cinnet geçiriyorlar. "Kafayı yiyeceğiz" diyenlerin başında Sinanpaşa mahallesi sakinleri geliyor. Sinanpaşa sakinleri Çelikcan'a ateş püskürüyorlar. 


HAYALE BAK HAYALE 


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, son günlerde çok heyecanlı AK Parti'nin doğal Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkça seslendiren, Kışla Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadığını söyleyen Çelikcan şimdi "Kozan Çarşısı Kentsel dönüşüm projesi"nin heyecanını yaşıyor. Belediyesinin önündeki Sinanpaşa Kentsel Dönüşüm mezbeleliğini görmezden gelen Çelikcan "Kozan çarşısını çağdaş hale getirip, Hilton'un manzarasını kurtarma" hayalleri kuruyor. 


VAAD MEZARLIĞI 


Yüreğir 7 yıldır vaad mezarlığı haline geldi. Belediye Başkan Adayları öyle şeyler vaad ettiler ki, onda biri gerçekleşseydi. Yüreğir Türkiye'nin 1 numaralı yerleşim beldesi olurdu. Seyhan Nehrinin genişletilerek iç deniz yapılması, yat limanları, oteller,...