03 / 05 / 2024

Yüreğirde köy yolları yenilenecek

Yüreğirde köy yolları yenilenecek

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, daha önce köy statüsünde olan ve Büyükşehir Yasasıyla Yüreğir’e bağlanıp mahalle olan yerleşim yerlerinin yollarının yenileneceği müjdesini verdi.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Ne altın ne gümüş ne de dolar! İslam Memiş bu kez rotayı değiştirdi: Süre artık doldu

İsabetli Gram altın ve gram gümüş tahminleri ile tanınan İslam Memiş, bu kez farklı bir alanda uyarılar yaptı. Düşüş beklentisinde olunmaması gerektiğinin altını özellikle çizen Memiş, "Süre artık doldu" diye uyardı. İşte tüm detaylar...

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Süreç uzadıkça iddialar havada uçuşuyor! EYT'de korkulan mı olacak?

EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesiyle ilgili süreç uzadıkça iddialar artıyor. EYT'nin Mart ayında düzenlemesi çıksa bile uygulamasının Haziran'dan sonraya kalabileceği ileri sürüldü.

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Geçen yıla göre yaklaşık yüzde 157 daha fazla ödüyoruz! TÜİK tarımda enflasyonu açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu tarımda enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre, tarımda yıllık enflasyon yüzde 157 oldu, aylık enflasyon ise yüzde 5 arttı.

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Hunberk Kanıbelli tarafından kuruldu.

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

Krediyle ev alacaklar dikkat! Vadesine göre aylık taksit hesaplama!

Bankaların konut kredisi faiz oranları geçtiğimiz haftalarda tekrar yükselişe geçti. Peki konut kredisi vadesine göre aylık taksit nasıl hesaplanır? İşte konut kredisi hesaplama... 

Kadıköy'de konut fiyatları 435 bin TL'den başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın verilerine göre Kadıköy‘de ortalama konut satış fiyatı 987 bin 930 TL, geri dönüş süresi 32 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 21 TL olarak belirlendi. 

Kadıköy’de kiralık daire araması yüzde 12 yükseldi!

Kadıköy’de, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş var. Kadıköy’ü konutta en çok arayan yaş grubu ise hem 55 yaş ve üstü, hem de 25-34 yaş aralığı...

Kadıköy’de kiralık potansiyeli yükseldi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş gösterdi.

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Gürhan Bakırküre tarafından kuruldu. 

Yüreğirde köy yolları yenilenecek Haberi

Yüreğirde köy yolları yenilenecek

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, daha önce köy statüsünde olan ve Büyükşehir Yasasıyla Yüreğir’e bağlanıp mahalle olan yerleşim yerlerinin yollarının yenileneceği müjdesini verdi.


Başkan Çelikcan, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile ile birlikte Abdioğlu, Özler, Cumhuriyet, Herekli, Camili, Akarca, Büyükkapılı, Herekli, Yahşiler, Kütüklü, Çotlu ve esenler Mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Çelikcan, göreve geldikten sonra Yüreğir’e bağlı bütün köy ve mahallelerde yol çalışması yapıldığını belirterek,“Geçmiş 5 yılda Yüreğir’in kurulduğundan bu yana daha fazla yol çalışması gerçekleştirdik. Yeni aldığımız 2 adet sathi kaplama iş makinesi ile işlerimiz artık daha seri devam ediyor. Geçen yıllarda ilçemize bağlı (daha önce köy olan) bütün mahallelerde sathi kaplama çalışması yapılmıştı. Aradan geçen zaman yollarımızın bazı yerlerinde bozulmalar olmuş....