03 / 05 / 2024

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı teleferik hattı

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı teleferik hattı

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı arasında kurulması planlanan teleferik hattı için Milli Savunma Bakanlığından izin beklendiği bildirildi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Hattat traktör mayıs ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı! Tarla traktörü alacak çiftçiler hemen bakın! 

Hattat traktör mayıs ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Tarla traktörü alacak çiftçiler hemen bakın. İşte 305 / 295 / 398 fiyat listesi...

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Aile Bakanlığı tam 40 farklı destek ödemesini peş peşe açıkladı! Hesaplara yatırılan Mart 2023 paralarını kaçırmayın

Aile Bakanlığı tam 40 farklı destek ödemesini peş peşe açıkladı... Hesaplara yatırılan Mart 2023 paralarını kaçırmayın...İşte son dakika detayları...

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Aile Bakanlığı Şubat 2023 ödemelerini bir bir açıkladı! Hesaplara yatırılan bu paraları aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığı Şubat 2023 ödemelerini bir bir açıkladı... Hesaplara yatırılan bu paraları aman kaçırmayın... İşte Aile Bakanlığının verdiği o ödemeler...

Migros'ta çay ürünlerine yüzde 20 indirim! İkişer beşer alıyorlar! Çaykur, Lipton, Filiz... 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market yılın son indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında çay ürünleri yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ford Focus'a aralık ayında tam tamına 44 bin 600 TL zam geldi! Görenlerin dudağı uçukladı! 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Ford Focus aralık ayı fiyat listesi güncellendi. Ford Focus'a aralık ayında tam tamına 44 bin 600 lira zam geldi. Fiyatları görenlerin dudağı uçukladı! Peki Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? Ford Focus fiyatı kaç lira? 13 Aralık 2022 Ford Focus fiyat listesi.

Mitsubishi Space Star’a Kasım ayında zam gelmedi! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mitsubishi’nin mini hatchback modeli Space Star’a Kasım ayında zam gelmedi. Yeni fiyat listesinde Space Star modelinin fiyatı aynı kaldı. İşte, Mitsubishi Space Star’ın 21 Kasım 2022 fiyat listesi…

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı teleferik hattı Haberi

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı teleferik hattı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı arasında kurulması planlanan teleferik hattı için Milli Savunma Bakanlığından izin beklediklerini bildirdi.


Çelikbilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı arasında teleferik hattının yapılmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.



Projeyi tamamlayamadıklarını dile getiren Çelikbilek, "Çünkü geçeceğimiz alanın altında bir askeri bölge vardı. Askeri bölgenin üzerindeki hattı dışarıya çekemediğimiz için teleferik hattının geleceğini bozacağından dolayı Milli Savunma Bakanlığından izin talebimiz var, bekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi bunu geri bıraktı ama biz hala daha vazgeçmiş değiliz." şeklinde konuştu. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik hattının yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifinin oy birliğiyle kabul edildiğini hatırlatan Çelikbilek, Anadolu yakasının ilk teleferik hattı olacak proje için geri sayımın başladığını vurguladı. 


Projenin ihale aşamasına...