23 / 07 / 2024

Yusuf Südaş

Yusuf Südaş

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi, Yusuf Südaş tarafından 800 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul'da 100 metrekarelik bir evin ortalama maliyeti 5 Milyon TL'ye dayandı!

İnşaat maliyetlerindeki artış konut sektörünü olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Maliyetlerin artması ile inşaat yapmakta zorlanan müteahhitlerin sayısı da her geçen gün artıyor. İstanbul'da 100 metrekarelik bir evin ortalama maliyeti 5 Milyon TL'ye dayandı. 

2024 Nisan'da 1.849 şirket kepenk indirdi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'de kurulan şirket sayısı, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 27,1 azaldı ve 6 bin 405, kapanan şirket sayısı da yüzde 10,2 artışla 1.849 şeklinde oldu.

Borsa İstanbul’da 2024 ilk çeyrek bilanço tarihleri belli olan şirketler

Borsa İstanbul’da yükseliş sürerken, yatırımcı sayısı da artmaya devam ediyor. Bugün 11 bin puanı aşarak  tarihi rekorunu kıran Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler bilanço tarihlerini de açıklamaya başladı. İşte yatırımcının merakla beklediği bilanço tarihleri…

Kredi kartı kullanımı da, borçlu sayısı da arttı

Yaşam koşulları her geçen gün zorlaşırken, kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerin sayısı da arttı. Kart borçları nedeniyle yasal takibe alınanların sayısı da Ocak ayında 194 bin kişiye yükseldi.

Kredi faizleri zirveye çıksa da bankalara borcu olanların sayısı 40 milyonu aştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kredi faizleri zirvelere çıksa da bankalara bireysel kredi borcu bulunan vatandaş sayısı da borç miktarı da rekor seviyeye ulaştı. CHP’nin haftalık ekonomi raporunda yer alan detaylara göre Türkiye'de borcu bulunan vatandaşların sayısı 40 milyonu geçti.

Deprem bölgesinde inşaat sektöründe işçi sıkıntısı çok büyük! 

Deprem bölgesindeki illerde inşaat faaliyetleri devam ederken bu illerin bir yandan toparlanması için mevcut iş yerleri de 6 Şubat öncesine dönmeye çalışıyorlar. Yoğun göç veren şehirlerde işçi sıkıntısı da artarak devam ediyor. İşverenler şehir dışından getirdiği işçileri otellere yerleştiriyor.

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

Satış rekorlarına rağmen, yollardaki 4 otomobilden biri hurda statüsünde!

Otomobil sektöründe yaşanan fiyat artışı sürerken, ikinci el araca yönelenlerin sayısı da arttı. Gazeteci Emre Özpeynirci X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, alım gücü düştükçe otomobillerin de yaşlandığını söyledi. Vatandaş ise fiyatların çok yüksek olduğunu belirtti.

Borsada yeni rekor! Yatırımcı sayısı 7 milyonu geçti!

Borsa İstanbul’da yatırımcı sayısındaki hızlı yükseliş sürüyor. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK)  tarafından paylaşılan verilere göre, pay piyasalarındaki bakiyeli yatırımcı sayısı da 7 milyon 140 bin 215 kişiye ulaşarak rekor kırdı.

Elektrikli araçlara talep artınca şarj istasyonlarının sayısı da katlandı!

Küresel iklim krizi ve fahiş benzin fiyatları nedeniyle elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor. Elektrikli araçlara artan taleple birlikte elektrikli araç şarj istasyonlarının sayısı da Türkiye genelinde 4 bine dayandı.

BES'te devlet katkısına asgari ücret zammı!

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'nde yeni dönem başladı. Asgari ücret zammı ile birlikte BES'te devlet katkısı da arttı. Peki, nasıl? İşte detaylar...

Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?

Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği ülkelerine girişi için gerekli olan Schengen vizesi ile ilgili şikayetler gün geçtikçe artıyor. Vatandaşların, “Vize sorunun nedenleri neler? Vize sorunu ne zamana kadar sürecek?” sorularının sayısı da arttıkça artıyor. İşte detaylar!

Nisan ayında kurulan ve kapanan şirket sayısında büyük düşüş yaşandı!

Türkiye'de kurulan şirket sayısı, nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 19 oranında azaldı. Nisan’da 9 bin 174 şirket kurulurken, kapanan şirket sayısı da yüzde 1,9 gerileyerek 1423'e düştü.

Yusuf Südaş Haberi

Yusuf Südaş

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi, Yusuf Südaş tarafından 800 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.


Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1)Her  türlü taş, kum, kireç, mıcır ocakları açmak, işletmek, kiralamak veya kiraya vermek. 2)İnşaat malzemelerinin ve özellikle tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlası, fırınlanmış kum, çimento alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3)Her nevi tarım ve iş makineleri, traktör, biçer döver ve ekipmanlarına ait mekanik, elektronik ve elektro mekanik cinsten yedek parçalarının imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4)Yün,pamuk,ipek,suni ve sentetik tabi elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı,satımı,imalatı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 5)Her türlü ipek, pamuk, yün, sentetik tabi elyaflardan ve diğer...