16 / 05 / 2024

Yuvayı Dişi Kuş Yapar

Yuvayı Dişi Kuş Yapar

Çukurova Gayrimenkul Adanuspark’ta Adanuspark’ta 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında tüm annelere yüzde 1 peşinat hediyesi sunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor...

EFT uyanıkları Maliye kıskacına takıldı! 'Kira' ve 'Diğer' seçeneği incelemeye alındı!

Maliye, son senelerin en kapsamlı çalışması için düğmeye bastı. Kira gelirlerini masaya yatıran maliye şimdi de bütün kira ödemeleri ile "Diğer" olarak işaretlenip yapılan para transferlerini incelemeye aldı. 

CarrefourSA’da hafta sonu indirimi! Ayçiçek yağı 41,50 TL’ye, siyah zeytin 96,50 TL’ye, dana kuşbaşı 305,90 TL’ye düştü!

Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan CarrefourSA’da dev indirimler tüketicileri bekliyor. Carrefour’da 21 Ekim tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel ayçiçek yağı 41,50 TL’ye, siyah zeytin 96,50 TL’ye, dana kuşbaşı 305,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 21 Ekim 2023 fiyat listesi...

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine zam: Efes Antik Kenti 700 TL, Galata Kulesi 650 TL! İşte diğer giriş ücretleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinin giriş ücretlerine zam geldi. Zamlı listeye göre Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL, Galata Kulesi için ise 650 TL olarak belirlendi. İşte diğer yerlerinin giriş ücretleri...

Fındıkta işçi yevmiyesi ve diğer ücretler belli oldu! 2023 işçi yevmiyesi ne kadar oldu?

Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, hasadı yaklaşan fındık ile ilgili işçi yevmiyesi ve diğer ücretleri duyurdu.

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

 Süt fiyatlarında tehlikeli gelişme! 'Hayvancılık sektörüne faturası ağır olur'

Günlerdir süt fiyatlarındaki artıştan dolayı üretimde düşüş yaşanmıştı bu düşüşte süt fiyatlarında yükselişe neden olmuştu. Sanayici, çiğ süt ücretlerinin her şey dahil 11 lira olarak uygulanmasını isterken, kalan dişi hayvanların da kesime gitmesi tehlikesi söz konusu.

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi?

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi? soruları vatandaşların aklını kurcalayan sorulardan bazılarıdır. Şimdi bu soruların yanıtlarına göz atalım!

Maliyetler yükselince sektör yetkilileri uyardı! Kriz olması çok yakın!

Kırmızı et ve girdi maliyetleri bu sene geçtiğimiz seneye nazaran çoğalınca kırmızı et için dişi hayvan kesimi çoğaldı. İsa Coşkun, Döviz kurunda yaşanan büyümeden dolayı, şimdi süt arzını, ileride de besi sığırcılığını olumsuz etkileyebilir dedi.

Fiyatı dudak uçuklatan iPhone 14 diğer ülkelerde kaç TL? İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi...

Apple, 9 Eylül'de düzenlediği yeni etkinliğinde yepyeni iPhone 14 serisi telefonları tanıttı. Türkiye'de Fiyatı dudak uçuklatan iPhone 14 diğer ülkelerde ne kadar? En ucuz iPhone 14 satan ülke belli oldu! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi...

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Yuvayı Dişi Kuş Yapar Haberi

Yuvayı Dişi Kuş Yapar


Çukurova Gayrimenkul deniz ve adalar manzaralı konumuyla dikkat çeken projesi Adanuspark’ta, Anneler Günü hediyesini şimdiden hazırladı. Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da yer alan Adanuspark’ta 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında tüm annelere yüzde 1 peşinat hediye. “Yuvayı Dişi Kuş Yapar” sloganı ile hayata geçirilen kampanyada kredi ödemesine bir yıl sonra başlama fırsatı sunuluyor.


Hemen taşınma imkanı bulunan Adanuspark’ta Anneler Günü’nü erken karşıladıklarını belirten Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız, annelere özel iki alternatifli bir kampanyaya imza attıklarını açıkladı. Her iki seçenekte de yüzde 1 peşinatı annelere hediye ettiklerini vurgulayan Yıldız, “Birinci seçenekte peşinatın yüzde 17’si altı ay, yüzde 17’si bir yıl sonra ödeniyor. Yüzde 65’lik banka kredisi ise bir yıl sonra ödenmeye başlanıyor. İkinci seçenekte peşinatın yüzde 24’ü bir yıl...