03 / 05 / 2024

zonguldak almanya uçuları

zonguldak almanya uçuları

Saltukova beldesinde bulunan havalimanından Almanya’ya yurt dışı seferleri bugün itibariyle başladı. Duesseldorf’tan sabah saatlerinde kalkan Germania Havayollarına ait yolcu uçağı 10.20’de Zonguldak Havalimanı'na iniş yaptı...

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Almanya'da ciddi konut sıkıntısı var! 9,5 milyondan fazla kişi bu konutlarda yaşıyor! 

 Almanya'da her on kişiden birinin şu anda aşırı kalabalık bir apartman dairesinde yaşıyor (yüzde 11,3). Özellikle bekar ebeveynler ve çocukları sıkışık yaşam alanlarında yaşıyor.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Bundesbank: Almanya, Avrupa'nın hasta adamı değil. Ekonomi 2024'te büyüyecek!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Joachim Nagel, Alman ekonomisinde mevcut zayıflığın ardından gelecek yıl yeniden büyümenin beklediğini belirterek, “Şu anda büyük bir belirsizlik var ama doğru yoldayız” dedi.

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  

Peker GYO, Almanya'daki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Nordstern Düsseldorf GMBH ile Düsseldorf Belediye'si arasında arsa alım sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Almanya, Türklere 37 Bin Euro maaşla iş fırsatları sunarak çalışan arayışına girdi!

Almanya, Türk vatandaşlarının çalışmak için göç etme isteğine yanıt veriyor ve 37 bin euro maaşla işçi arayışına girdi! Almanya'nın sunduğu iş imkanları ve maaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Almanya’nın 6 milyon yeni işçi alımı şartları netleşti! Dil zorunluluğu yok!

Yeni işçi alımına gitmeye hazırlanan Almanya’da Bakanlar Kurulu kararıyla onaylanan Nitelikli Göçmen Yasası ile 6 milyon yeni göçmeni istihdam edecek. Dil bilme zorunluluğu bulunmayan yeni işçi alımı için işte aranan tüm şartlar…

Şok haber! Almanya'da çalışmak isteyenlere yeni iş fırsatları! Almanya 4 temel sektörde çalışacak acil eleman arıyor!

Almanya’da nüfusun giderek yaşlanması ülkede nitelikli insan gücüne olan ihtiyacı artırdı. Almanya’da 2030 yılına kadar çeşitli sektörlerde çalışacak 5 milyon kişiye ihtiyaç olacağı belirtirken, bu ihtiyacın Türkiye’nin de aralarında olduğu AB dışı ülkelerinden karşılanması bekleniyor.

Almanya batan enerji devini kamulaştırdı! İlk 9 ayda 40 milyar euro zarar açıklamıştı!

Almanya enerji tedarikçisi Uniper'in yüzde 99 hissesini satın aldı. Federal hükümet enerji arzının kesintiye uğramaması için şirkete sermaye enjeksiyonları yapacak.

Zonguldak TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Zonguldak kura çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ Zonguldak kura çekilişlerine dair şu sıralarda pek çok soru sorulmaktadır. TOKİ Zonguldak kura çekimine dair araştırılan detayları!

Türkiye’den rekor başarı! Almanya'ya ihracat 14 milyar 258 milyon dolar oldu

Türkiye'nin Almanya'ya yapmış olduğu ihracat, Ocak-Eylül 2022 zaman diliminde geçtiğimiz senenin aynı dönemine oran ile yüzde 10,6 artarak 14 milyar 258 milyon doları buldu. İşte detaylar…

Almanya'da akaryakıt fiyatlarına zam! Motorin 2,30 avro oldu

Almanya'da akaryakıt fiyatlarında litre başına olarak 40 centin üzerinde artış meydana geldi. Almanya’da hükümetin akaryakıt için vermiş olduğu vergi indirimi desteğinin dün gece itibarı ile sona ermesi ile birlikte bu sabah motorin fiyatı 2, 30 avronun üzerine çıkmış oldu.

Enerji krizi Almanya'yı kıskacı altına aldı! 'Duş almak yerine bez kullanın'

Almanya'da Fransa-İsviçre sınırında yaklaşık 11 milyon nüfusa sahip Baden-Württemberg eyaletinin başbakanı Winfried Kretschmann, bir gazeteye ülkesinin karşı karşıya olduğu enerji kriziyle ilgili bir röportaj verdi. Kretschmann, “Her zaman duş almak zorunda değilsin. Ne de olsa el bezi var, kullanı

zonguldak almanya uçuları Haberi

zonguldak almanya uçuları


Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan havalimanından Almanya’ya yurt dışı seferleri bugün itibariyle başladı.


Duesseldorf’tan sabah saatlerinde kalkan Germania Havayollarına ait yolcu uçağı 148 yolcusu ile saat 10.20’de Zonguldak Havalimanı'na iniş yaptı. Uçağın iniş öncesi Almanya’ya gitmek için hazırlanan 150 yolcu ise son hazırlıklarını havalimanında tamamladı. Uçağın Dusseldorf’tan gelmesi ile içinde bulunan 148 yolcu, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun ve Zonhav yetkilisi Recep Kahya tarafından karşılanarak kendilerine çiçek takdim edildi.


Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 2014 yılı uçak seferlerinin hayırlı olmasını diledi. Zonhav yetkilisi Recep Kahya ise bu yıl Dusseldorf’tan haftada 3 sefer yapılacağını ve bu seferlerin artacağını ifade etti. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin de yaptığı...