16 / 05 / 2024

Zonguldak Kömürspor taraftarı stat

Zonguldak Kömürspor taraftarı stat

Spor Toto 2. Lig´de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, taraftar ortalaması Spor Toto Süper Lig takımlarının taraftar ortalamasını geçmesine rağmen stat çilesi çekiyor.

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun akıbeti merak ediliyor!

Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maç oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun 17 bin 160 kişilik butik stadyum haline dönüştürülmesi için projesi çizildi ancak yapımına hala başlanılmadı.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi kültür varlığı olarak tescillendi!

Zonguldak'ta yıkılarak yerine otopark yapılmak istenen tarihi Zonguldak Kız Meslek Lisesi için Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne tescil başvurusu yapıldı. İlgili kurum tarafından tarihi okulun tescillendiği duyuruldu...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ta gemi söküm tesisine tepki!

Zonguldak'ta kurulması planlanan gemi söküm tesisine yöre halkı tepki gösterdi. Halk toplanarak Kilimli sahilinde eylem yaptı.

Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait eski binalar turizme kazandırılacak!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli'de 130 yıl önce inşa edilen raylı sistemle Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) ait eski binaların turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.

Zonguldak'ta mülkiyet sorunu çözüldü!

Zonguldak mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Zonguldak'ta mülkiyetle ilgili problemlerin hemen hepsini ortadan kaldırdık'' dedi.

Zonguldakspor modern stadına kavuşacak!

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, stadyum konusunda açıklamalarda bulundu. Caner, butik stat çalışmalarının devam etiğini belirtti.

Zonguldak’a stat istemiyoruz protestosu!

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Kömürspor taraftarları, sosyal medyadan başlattıkları, ’Zonguldak’a stat istemiyoruz. Sayın vekiller siz de var mısınız?’ kampanyası ile tepkilerini dile getirdiler.

Zonguldak Kömürspor taraftarı stat istiyor!

Spor Toto 2. Lig´de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, taraftar ortalaması Spor Toto Süper Lig takımlarının taraftar ortalamasını geçmesine rağmen stat çilesi çekiyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın yıkımı 20 gün içinde başlayacak!

Diyarbakırspor’un sayısız maça ev sahipliği yaptığı yarım asırlık stadında tahliye işlemleri başladı. 52 yıllık Atatürk Stadı’nın yıkım işlemlerine 20 gün içinde başlanacağı öğrenildi.

Yurtbay Seramik, Zonguldak Kömürspor’a sponsor oldu!

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçlara 'Yurtbay Seramik' göğüs reklamı ile çıkacak.

Zonguldak Kömürspor taraftarı stat Haberi

Zonguldak Kömürspor taraftarı stat


Zonguldak´ta 1940 yılında yapılan 9 bin 500 kişi seyirci kapasiteli açık tribünü olmak üzere 13 bin 795 kişi kapasiteli Karaelmas Kemal Köksal Stadı´ndaki iyileştirilme çalışmaları henüz tamamlanamadı. 1974-1988 sezonunda Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımların bulunduğu Süper Lig´de 14 yıl boyunca ´Efsane´ olarak nitelendirilen takım, bugün ise iç saha maçlarını bile kendi stadında oynayamıyor. Müsabakaların Devrek İlçe Stadı´nda oynandığı Kömürspor´u ise binlerce taraftarı adeta her maçta yalnız bırakmıyor.


ŞEHİR ADETA FUTBOLLA YATIP FUTBOLLA KALKIYOR


Spor Toto 2. Lig 1. grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor´a, taraftarları iç saha maçlarında da deplasmanda da destek sağlıyor. Merkez nüfusu 125 bin olan Zonguldak şehri adeta futbolla yatıp futbolla kalkıyor. 125 bin nüfuslu şehrin Spor Toto 2. Lig´de mücadele eden takımının bu kadar yüksek bir taraftar ortalamasıyla maçlarını...