30 / 04 / 2024

Zonguldak Lisesinde çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı

Zonguldak Lisesinde çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı

Öğrenciler dersbaşı yapmasına rağmen Zonguldak'ta bir lisede, çatı onarım ve mantolama çalışması başlatıldı. 750 öğrencinin eğitim gördüğü okula ‘İnşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asıldı.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Emlak Konut GYO  Zonguldak Ontemmuz kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Emlak Konut GYO tarafından Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici HB Grup İnşaat ile imzalandı. Sözleşme bedeli 71 milyon 561 bin TL olarak belirlendi. 

Zonguldak'ta hafif ve ucuz köpük beton geliştirildi!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde köpük beton üretiminde seramik atıkları kullanarak, daha hafif ve ucuz maliyetli köpük beton geliştirildi.

Zonguldak'taki 'çöp ev' boşaltıldı!

Zonguldak'ta, içerisinde biriktirilen atıklar nedeniyle çöp eve dönüşen konut, belediye ekiplerinin yanı sıra sivil toplum örgütleri gönüllüleri tarafından boşaltılıp, ilaçlandı.

Zonguldak Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Zonguldak'ta TTK ve TOKİ işbirliğiyle 5 yıl önce çalışmalara başlanılan Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının temeli atıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, törende konuşma yaptı.

Zonguldak Filyos Limanı’nın temeli bugün atılıyor!

538 milyon liralık Filyos Limanı’nın temeli bugün Başbakan Yıldırım'ın da katılacağı törenle atılıyor.

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

Zonguldak'taki Lavuar, Tekel ve Gümrük alanları ne olacak?

Zonguldak şehir merkezinin 3 ana noktası Lavuar alanı, eski Tekel binası ve yine eski Gümrük Müdürlüğü’nün bulunduğu alanlar boş ve atıl bir halde bekliyor.

Türkiye'deki çatılar kara dayanamadı!

Ülkenin büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışıyla birlikte Bartın’dan Sinop’a, Zonguldak’tan Muş’a kadar birçok şehirde çatılar çöktü, ciddi tehlikeler ucuz atlatıldı.

Zonguldak Belediyesi'nden afet bilinci eğitimi!

Afet ve Acil Durum (AFAD) Zonguldak İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Zonguldak Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi çalışanlarına "Temel Afet Bilinci Eğitimi" verildi.

Zonguldak'ta eski tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Zonguldak Lisesinde çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı Haberi

Zonguldak Lisesinde çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı

Öğrenciler dersbaşı yapmasına rağmen Zonguldak'ta bir lisede, çatı onarım ve mantolama çalışması başlatıldı. 750 öğrencinin eğitim gördüğü okula ‘İnşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asıldı. Öğrenciler, demir iskelenin altından geçip okula giriyor. Tadilatın ‘ödenek gelmemesi' nedeniyle geç başladığı belirtildi.


Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı. Öğrenciler, ‘İnşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asılan demir iskelenin altından geçerek Okula girip çıkıyor.


750 öğrencinin öğrenim gördüğü 13 yıllık lisede 10 gün önce çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı. Dış cephe mantolama işi için 4 katlı binanın çevresinde demir iskele kuruldu. İşçiler bir taraftan mantolama yaparken, bir taraftan da çatıyı onarıyor. Bu arada tehlikeye rağmen okulda Eğitim sürüyor. Öğrenciler, teneffüste de inşaat malzemeleri bulunan okulun çevresinde...