03 / 05 / 2024

Züchex Fuarının içeriği

Züchex Fuarının içeriği

Bu sene yirmi beşincisi düzenlenecek olan Züchex Fuarı kapılarını 3 ile 7 Eylül arasında açıyor. 50 bine aşkın ziyaretçisi olan fauara bu sene 24 ülkenin alım heyeti de katılacak.

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Babama ne almalıyım? İşte Babalar Günü için hediye önerileri

Babalar Günü yaklaşırken birçok kişide "Babama ne almalıyım?" telaşı baş gösterdi.  Siz de sevgili babanıza özel bir hediye seçmek istiyorsanız, işte sizin için  Babalar Günü için birkaç hediye önerisi...

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

İslam Memiş'ten gram altın için 2 tahmin! Ne 1400 ne de 1500 yeni rakam telaffuz etti

Altın uzmanı İslam Memiş katıldığı bir programda altın ve gümüş fiyatları hakkında kritik açıklamalar yaptı. İslam Memiş, altın için iki yeni tahmin yaptı. Ne 1400 lira ne de 1500 lira. Rakamı duyunca şaşıracaksınız. İşte tüm detaylar...

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

Emekliler için devrede! Şimdi başvurun 2 gün içinde 10 bin TL’ye sahibi olun!

Emekliler için yürürlüğe girdi. Şimdi başvurursanız 2 gün içinde 10 bin lirayı alın. İşte detaylar!

Gram altın işte bu tarihte tam 1.550 TL olacak! İslam Memiş tek tek açıkladı, duyanın adeta ağzı kulaklarına vardı!

Gram altın işte bu tarihte tam 1.550 TL olacak... İslam Memiş tek tek açıkladı, duyanın adeta ağzı kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Her an fırtına kopabilir! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

Dolarda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

Altın Kahini altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı yapın

Altın Kahini İslam Memiş, altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı şimdiden yapın.

Altın için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak! Bu rakamı gören başını taşlara vuracak

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Ocak enflasyon verisine çevrildi. Enflasyon öncesi dev kurumdan altın için yeni senaryo geldi! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak!  Bu rakamı gören başını taşlara vuracak.

Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın

9 Şubat Perşembe dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Vatandaşlar doların ne kadar olacağının araştırıyor. Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın!

Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Altın Kahini İslam Memiş ağzından kaçırdı! Herkes kemerlerini bağlasın

Gram altın bugün 1190 liraya kadar yükseldi. Yatırımcılar gram altın için bir sonraki seviyeyi merak ederken Altın Kahini İslam Memiş, ağzından kaçırdı. Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Herkes kemerlerini bağlasın...

Züchex Fuarının içeriği Haberi

Züchex Fuarının içeriği

Uluslararası ev tekstili ve dekorasyon fuarı olan Züchex Fuarı'nın bu sene yirmi beşincisi düzenlenecek.Her sene 50 binden fazla ziyaretçi çeken fuarın bu sene de yoğun bir ziyaretçi sayısıyla kapılarını açması bekleniyor. Fuara katılacak 57 firma, ziyaretçilerine ürünlerini sergileyecek.


İngiltere, Japonya, Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan, Şili, Rusya, Umman, Ürdün, Tunus ve Yunanistan olmak üzre toplamda 24 ülkenin de katılacağı 25.Züchex Fuarı 3 ile 7 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak..


Züccaciye, sofra ve mutfak eşyaları, cam ürünleri, porselen, seramik, hediyelik eşya, dekoratif ürünler, çelik mutfak eşyaları, plastik ev gereçleri, banyo&mutfak aksesuarları, aydınlatma, avize, ev tekstili, elektrikli ev aletleri gibi alanlarda katılımcılara seçenekler sunan Züchex Fuarı, Tüyap Fuar Merkezi 14.Hall'de saat 09:30...