14 / 05 / 2024

Zümrüdü Anka Gayrimenkul iletişim

Zümrüdü Anka Gayrimenkul iletişim

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uçar ve Onur Günhan Bürge ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Türkiye'de fiyatlar uçtu: Türklerin yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te resmen katlandı!

Türkiye'de konut sahibi olmanın zorlaştığı ifade edilirken, Türklerin de yurt dışına kaçmaya başladığı belirtiliyor. Yurt dışında gayrimenkul alımı 2023'te patladı. İşte ayrıntılar...

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün altında ibreler kırmızıya döndü. Gram altın ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin. 25 Mayıs Perşembe canlı altın fiyatları.

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Semiha Yücel ve Yalçın Agırbaş ortaklığında kuruldu.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın 1380 TL olurken altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

İş arayanlar bu habere bayılacak! Üniversite mülakatsız ve düşük KPSS puanıyla memur olun! İşte detaylar!

İş arayanlara müjdeli haber verildi. Üniversitede memur olmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi. Mülakatsız ve düşük KPSS puanıyla işinize hemen başlayın. İşte ayrıntılar…

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi

Emel pırlantada pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Tüm pırlanta takılarda net yüzde 60 indirim kampanyası devam ediyor. Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Hemen bakın! 1 Şubat 2023 altın fiyatları

1 Şubat Çarşamba günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün de altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Altın fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 1 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Zümrüdü Anka Gayrimenkul iletişim Haberi

Zümrüdü Anka Gayrimenkul iletişim

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uçar ve Onur Günhan Bürge ortaklığında kuruldu.

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL VE EMLAK 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü arazi, arsa ve bilumum gayrimenkulleri almak, satmak, pazarlamak ve komisyonculuğunun yapmak. Bunların alım satımı ve kiralanmasına aracılık etmek, başkaları namına almak, satmak ve pazarlamak. Gayrimenkul ve emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve yabancıların gayrimenkul satın almaları sonucunda gerekli özel ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemlerini takip etmek. 3-Arsa, arazi, bahçe, tarla vs. arazilerin parselizasyonlarını yapmak, imar-ıslah planlarını yapmak, çıkartmak ve uygulama işlemlerini...