18 / 05 / 2024

Halka arz olan yeni şirkete kaç kat talep geldiğine inanamayacaksınız!

Halka arz olan yeni şirkete kaç kat talep geldiğine inanamayacaksınız!

Borsa İstanbul’da yeni yılla birlikte hem yatırımcı hem de halka arz sayıları hızlandı. Yeni seneyle birlikte borsaya kote olan şirketlere yatırımcılar ilgi gösterirken, önümüzdeki perşembe günü gong çaldıracak Söke Un’a ise yatırımcılardan dudak uçaklatan bir talep geldi!



ULUSOY UN, BORSADA İŞLEM GÖREN İLK UN ŞİRKETİ

Şirketin halka arzıyla ilgili konuşan Söke Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Söke’nin, perakende un pazarının en önemli oyuncularından biri olduğunu vurguladı.

Halka arz olan yeni şirkete kaç kat talep geldiğine inanamayacaksınız!

Ulusoy, Borsa İstanbul’da işlem gören ilk un şirketi unvanına Ulusoy Un’un sahip olduğunu hatırlatarak, Ulusoy Un’un halka arzıyla eş zamanlı yaşadığı ivmeyi Söke’ye de taşımak istediklerini söyledi.

Yaklaşık 60 yıldır tüketicinin tercihi olan Söke'nin, Borsa İstanbul tarihinde talep toplamada rekorlar kırarak yatırımcının borsaya güvenini de gösterdiğini savunan Ulusoy, Söke’nin, talep toplamada hem kat sayısı hem talep sonucu ulaştığı rakamla Borsa İstanbul’da ilkleri gerçekleştirerek borsaya en iddialı giriş yapan firma olduğunu vurguladı.

Söke Un için Borsa İstanbul’da ilk gong ise 12 Ocak Perşembe günü çalacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön