03 / 05 / 2024

Halkbank Paraf'tan yeni kampanya! Son tarih 30 Kasım!

Halkbank Paraf'tan yeni kampanya! Son tarih 30 Kasım!

Halkbank'tan yeni kampanya geldi. Kampanya kapsamında 100 TL'ye Varan ParafPara kazanabileceksiniz!  Peki, bu kampanyanın detayları neler? İşte ayrıntılar...



Bankalar promosyon yarışlarıyla beraber isimlerinden çokca söz ettiriyor. Emekli promosyonları, maaş promosyonları derken bankalar, kredi kartlarına özel eşsiz kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalardan birisi de Halkbank Paraf'tan geldi. Halkbank'ın Paraf üzerinden duyurduğu kampanya kapsamında "Paraf TROY ile Harcamalarınıza Özel 100 TL'ye Varan ParafPara" kazanacaksınız. Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? Kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya detayları nelerdir? İşte bütün ayrıntılar...

Türkiye'nin bankası Halkbank, kampanya detaylarını paraf.com.tr üzerinden duyurdu. Kampanya detayları hakkında açıklama yapan Halkbank Paraf'ta şu ifadelere yer verildi:

"Kampanya kapsamında 30 Kasım 2022 tarihine kadar Paraf Troy kartınız ile yurtiçi tüm banka POS'larından toplamda yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL ParafPara verilecektir. "

Halkbank Paraf'tan dev kampanya! 20 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz!KAMPANYADAN NASIL FAYDALANABİLİRSİNİZ?

Halkbank, kampanyaya katılmak isteyen kişilere şu bilgileri iletti:

"Kampanyaya katılmak için harcamadan önce Paraf Mobil'den kampanyanın HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da TROY yazıp 3404'e SMS gönderilmesi gerekmektedir."

KAMPANYA AYRINTILARI NELER? İŞTE BÜTÜN KAMPANYA DETAYLARI!

  • Kampanya boyunca bir müşterilerin Troy logolu asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği ParafPara tutarı en fazla 100 TL olacaktır. 
  • Kampanya müşteri bazlı olup müşterilerin tüm Paraf Troy kart veya kartları kampanyaya dahildir. Hangi kart ile işlem yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
  • Müşterinin sadece Paraf Troy kartları dahil olup varsa diğer Paraf ve/veya Parafly kredi kartları kampanyaya dahil değildir. 
  • Parafree, ParafGenç, Halkcard ,Paraf Debit, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar kampanyaya dahil değildir.
  • Kazanılan ParafPara, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir. 
  • ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. 
  • Sanal POS’tan yapılan işlemler dahildir.
  • Yapılandırılmış vergi borçları kampanyaya dahil değildir.
  • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
  • Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15.01.2023 21:59 olup kullanılmayan ParafParalar 16.01.2023 tarihinde geri alınacaktır.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Açıkladılar! Maaşlara zam geliyor!
İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...
İslam Memiş’ten kritik Perşembe günü uyarısı! İşte gram altının yeni rotası!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön