21 / 05 / 2024

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesindeki şehirlerde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine sıfır faizle işletme harcamalarında kullanmak üzere 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulduğunu açıkladı. İşte detaylar...



“Kadın girişimciler bir yılı geri ödemesiz krediden faydalanabilecek”

Yapılan paylaşımda, deprem bölgesinde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine, sıfır faizle, işletme harcamalarında kullanılmak şartıyla, üst limiti 50 bin lira olan kredi imkanı verileceği belirtilerek, “Kadın Girişimci Kredi Destek Paketiyle, bugüne kadar, 172 binden fazla kadın girişimcimize ulaşmayı başaran Halkbank aracılığıyla, deprem felaketinden etkilenen kadın kooperatiflerine yönelik Can Suyu Kredi Destek Paketi oluşturulmuştur.

Deprem bölgesindeki kadın kooperatiflerine sıfır faizli kredi!

Bölgede faaliyette olan toplam 143 kadın kooperatifinin yararlanabileceği bu krediler, bir yıl geri ödemesiz dönem olmak üzere toplam 36 ay vadeyle kullandırılacaktır. Kadın Kooperatifleri Can Suyu Kredisi’nin yanı sıra Kredi Garanti Fonu (KGF) Teminatlı Kadın Girişimci Destek Kredisi'ni de devreye sokuyoruz. Kredi Garanti Fonu (KGF) Teminatlı Kadın Girişimci Destek Kredisi paketi çerçevesinde kadın girişimcilerimiz bir yılı geri ödemesiz toplam 36 ay vadeli işletme kredisinden ve toplam 60 ay vadeli yatırım kredisinden de faydalanabilecektir." dedi.

İş Bankası'ndan kadın işletmecilere 100 milyar TL'lik destek!

EYT'den yararlanmak için bu detaya dikkat! Hemen bakın yoksa bu şekilde emekli olmanız imkansız!

Emeklilik bekleyenler hemen bakın! İşte EYT'de dikkat edilmesi gereken 3 önemli konu!


Geri Dön