10 / 05 / 2024

'Hemen hazırlığa başlayın' diyen Altın Dehası İslam Memiş tarih verdi! Gram altın tam da bu kadar olacak

'Hemen hazırlığa başlayın' diyen Altın Dehası İslam Memiş tarih verdi! Gram altın tam da bu kadar olacak

Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Gram altın bin 243 TL ile en yüksek seviyeyi test etti. Altın dehası İslam Memiş'ten 'Hemen hazırlığa başlayın' uyarısı geldi. Gram altın tam da bu kadar olacak!



GRAM ALTIN ZİRVEYİ GÖRDÜ!

Gram altın bu hafta içinde Fed'in faiz kararı sonrasında  bin 234 TL'yi gördü. Altın dehası İslam Memiş, gelişmeye yönelik açıklamalarda bulundu. Bu rakamların ekranlarda böyle olduğunun altını çizerek, "Serbest piyasalarda ekranlarda 1.264 TL-1.265 TL olarak görüldü" dedi.

Memiş, Ekranlarda görünen rakamların bankalarda veya serbest piyasalarda geçerliliğinin olmadığını açıkladı. Memiş:'' Vatandaş kuyumcuya gittiği zaman, banka uygulamasından aldığı zaman 1.265 TL'den satın alıyor dedi.

 Hemen hazırlığa başlayın diyen Altın Dehası İslam Memiş tarih verdi! Gram altın tam da bu kadar olacak

 ''HEMEN HAZIRLIĞA BAŞLAYIN!''

İslam Memiş, yatırımcıların, altın nereye kadar yükselecek? Altında alım fırsatı olacak mı?” sorularına son alım fırsatı olduğunun ondan sonra altın diye bir şeyin olmayacağını söyledi. 

"Kısa vadede mutlaka teknik olarak düzeltme olabilir" diyen Memiş, kısa vadede destek seviyesine çekilmelerin olabileceğini ve bu kapsamda da bin 200 TL seviyesine çekilebileceğini belirtti. 


Geri Dön