18 / 05 / 2024

Hurma fiyatları resmen uçtu! 1 ay önce 250 TL olan hurma şu an 300 TL’ye fırladı!

Hurma fiyatları resmen uçtu! 1 ay önce 250 TL olan hurma şu an 300 TL’ye fırladı!

Ramazan alışverişi öncesi Mısır Çarşısı hareketlendi fakat fiyatlar cep yaktı. Esnaf, İskenderun Limanı'ndaki yangın sebebiyle hurma bulmakta zorlandıklarını belirtti. 1 ay önce 250 lira olan hurma 300 liraya fırladı.



“DEPREMDEN ETKİLENDİ”

Deprem felaketinden sonra sakinlik olduğunu söyleyen Ali Çağan, “Şu an insanlar korkudan gelmiyor. Eminönü eskisi gibi değil. Deprem felaketinden sonra buralar boşaldı” ifadelerini kullandı.

Hurma fiyatları resmen uçtu! 1 ay önce 250 TL olan hurma şu an 300 TL’ye fırladı!

BİR AYDA 50 LİRA ZAMLANDI

Yoğunluğun Ramazan ayına göre iyi olduğunu aktaran Ahmet Kaplan, “Hurmaların durumuna göre değişiyor. En uygunu 120 TL’den başlıyor, 300 TL’ye kadar çıkıyor. 1 ay önce 250 TL olan hurma şu an 300 TL. Yoğunluk Ramazan ayına göre iyi, dün de kalabalıktı. Yağmur nedeniyle biraz yoğun değil” dedi.

Ramazan alışverişine gelen Yüksel Güler, “Normali sorarsanız fiyatlar fırlamış. Biraz peynir v biraz da eski kaşar aldım. Peynir ve eski kaşarı kalıp halinde aldım biri 200 TL biri 135 TL. Ortalıktaki fiyatlara göre normal zira bu tarafta fiyatlar daha makul. Bir simide 7 buçuk TL veriyorsam bu fiyatlar normal” şeklinde konuştu.

Yaşar Kaş, “Hurma fiyatları 180 lira ile 240 lira arasında, en az bir kilo almam gerekirse pahalı” dedi. 

Milyonlar bu haberle yatıp kalkıyor! Yapılandırmadan yararlanmak için bu iki şarta dikkat!

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

BİM’de kokteyl sosis 39.50 TL’ye, dana kavurma 35 TL’ye, pastörize süt 25 TL’ye düştü! 21 Mart 2023 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön