19 / 05 / 2024

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 1 senelik maaşını deprem mağdurlarına bağışladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 1 senelik maaşını deprem mağdurlarına bağışladı!

Kahramanmaraş'ta 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun yıllık gelirini depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için bağışlaması dikkat çekti.



DEV DEPREM!

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi saat 04:17'de 7,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarcık olan depremde şimdiye kadar 1.498 kişi öldü, 5.385 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar pek çok bölgede hissedilen depremin ardından saat 13.25'te meydana gelen artçı sarsıntıya Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 1 senelik maaşını deprem mağdurlarına bağışladı!

Gaziantep, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere diğer pek çok ilde hissedilen depremlerle ilgili açıklama yapan Fuat Oktay, can kaybının 2 bin 379'a, yaralı sayısının 14 bin 483'e yükseldiğini açıkladı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 günlük milli yas ilan edildiğini duyurdu.

Deprem başta Malatya, Gaziantep Diyarbakır, Adıyaman olmak üzere birçok kentten hissedildi. Depremin ardından bölgede ekiplerin yoğun çalışması sürüyor. 

Ölü sayısı: 17 bin 174
Yaralı sayısı: 70 bin 347
Yıkılan bina sayısı: 6 bin 444
Kurtarılan kişi sayısı: 8 bin+
Toplam arama-kurtarma personel sayısı: 103 bin 800+

Sosyal yardımlarda son durum! Hemen bakın! Hesaplara tıkır tıkır para yatacak!
Emekli maaşını Halkbank'tan alan dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!
Cumhurbaşkanı'ndan depremzedelere son dakika açıklaması! Şartsız, koşulsuz ve geri ödemesiz 10 bin TL ödenecek!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön