05 / 07 / 2024

İslam Memiş, gram altında 1400 TL için tarih verdi!

İslam Memiş, gram altında 1400 TL için tarih verdi!

Vatandaşlar İslam Memiş altın yorumu 2022 son dakika yorumlarını merak ediyor. Altın alınır mı, İslam Memiş yanıtladı. 



Gram altını 1.000 liradan almanın zor olduğuna dikkat çeken Memiş, şu ifadeleri kullandı: "Gram altın 1.005 lira olsa da bankadan ya da fiziki olarak yatırımcı 1.017 liradan gram altın alıyor. 10-15 lira makas aralığı var. 1.000 liraya gram altın almak için gram altının 985 liraya gerilemesi gerekiyor. Ben bu ihtimali zayıf görüyorum.

turkiyegazetesi'nin aktardığı habere göre; Gram altın hem dolardan hem de onstan besleniyor. Şu anda ons altın fiyatındaki baskılanmadan dolayı düşüyor. Önümüzdeki yıl düğün yapacaklar, borcu olanlar uzun vadede bunu fırsat olarak kullanabilirler. Yıl sonu gram altın 1.400 lira tahminim değişmedi. Doların karşısındaki tüm enstrümanlarda manipüle edilmiş fiyatlar görüyorum. Yatırım için bu enstrümanları ön planda tutuyorum."

"PİYASALARA EYLÜL ERKEN GELDİ"

 İslam Memiş, gram altında 1400 TL için tarih verdi!

"Piyasalara Eylül erken geldi" diyen Memiş, yatırımcıların Temmuz-Ağustos’taki tatil modundan varlıklarına ve piyasalarına odaklandığı bir sürece doğru gidildiğini belirterek "Merkez Bankaları Eylül gelmeden bir hafta önce sahne almaya başladı" dedi.

Resesyondan sonra stagflasyon sürecinin başlayacağını altını çizen Memiş, "Artık resesyonun fiyatlamalara ve piyasalara yansımasını göreceğiz. Enerji krizi Avrupa’yı yakıp kavuruyor. Avrupa bu krizi yılın son çeyreğinde daha çok hissedecek. Şirket batakları oluşacak. Eylül itibariyle küresel para piyasalarında çok farklı gelişmeleri konuşacağız" diye konuştu.

"GRAM ALTINDA DÜŞÜŞLERİ ZOR GÖRÜYORUM"

İslam Memiş'in altın fiyatının seyri ile ilgili teknik değerlendirmesi de şöyle:

"İçeride gram altın yatırımcısı mecburen doları da takip etmek zorunda. Teknik olarak gram altın/TL fiyatında 1,012 güçlü bir destek, yukarıda ise 1,038. Gram altın yatırımcısı şuna dikkat etmeli, ekranlarda gördüğü rakamlar ile kapalı çarşı ya da bankalarda 10-15 TL'lik bir makas aralığı var.

Gram altında düşüşleri zor görüyorum, özellikle bin TL altına çok zor. Zirveler görebiliriz. Gram altın 1.200 TL ve devamında 1,450 TL olabilir. Önümüzdeki sene düğün yapacak olanlar önümüzdeki birkaç haftayı iyi değerlendirmeli. Dünya genelinde bir kriz var. Altın fiyatlarında farklılıklar görebiliriz. Özellikle de yılın son döneminde. Vatandaşlarımızın altın olarak borçlanmaması da çok önemli."

İslam Memiş, gümüş yorumları son dakika haberi detayları...

İslam Memiş, 'Dolar kurunun yükselmesi veya yükseliş trendi içinde olması beraberinde altının gram fiyatı, gümüşün gram fiyatı veya diğer yabancı para birimlerinde de yükselişe neden olabilir.' sözlerine yer verdi. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 31 Ağustos 2022 tarihinde saat 21.13'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,20 Türk Lirası, euro 18,30 Türk Lirası, altının gramı ise bin 17 Türk Lirası değerinde.

Araç sahipleri müjde! Benzine bu akşam indirim geliyor

Sürücüler bu müjdeye hasret kalmıştı! Benzine büyük indirim! 29 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL'yi aşacak... İşte tarih


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön