18 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten bomba tahmin! Altın fiyatları düştü, sıradaki gelişmeyi açıkladı

İslam Memiş'ten bomba tahmin! Altın fiyatları düştü, sıradaki gelişmeyi açıkladı

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Gram altın 1111 liraya kadar düştü. Altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan yatırımcıya yeni tahminler geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...



DİKKAT İTHALATTA GERİLEME YAŞANABİLİR! 
İslam Memiş, deprem ile birlikte büyüme rakamların aşağı yönlü hareket edeceğini ifade edip eksi 2 düşüş yaşanacağını vurguladı. Ortaya çıkan maliyetlerin bir kısmını DASK gibi sigorta kuruluşlarının karşılayacağını belirten İslam Memiş, ithalatta gerilemelerin görülebileceğini söyledi.

RAMAZAN AYI'NDA ÜRETİMDE VE TÜKETİMDE GERİLEME 
Ramazan ayı ile birlikte hem üretimde hem de tüketimde düşüşler yaşanabileceğini söyleyen Memiş, altında yeni rekorların beklediğini vurguladı.

ALTIN FİYATLARINDA YENİ REKORLAR BEKLENİYOR 
İşte İslam Memiş'in o açıklaması:"Ancak elinde altın bulunduran vatandaşlarımıza satmayı tavsiye etmiyorum. Orta ve uzun vadede özellikle yukarı yönlü hareketlerde yeni rekorların geleceğini bilmekte fayda var. Şubat ayı içerisinde son bir geri çekilme ama Haziran ayından sonraki süreçlerde yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek bir gram altın karşımızda olabilir diye tahmin ediyorum."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön