13 / 05 / 2024

Japon bankasından dolar/TL tahmini! Tarih verdi: "20 TL olacak'"

Japon bankasından dolar/TL tahmini! Tarih verdi:

Japon MUFG Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indiriminin ardından bir değerlendirmede bulundu. Banka, dolar/TL kurunun gelecek senenin ilk çeyreğinde 20 seviyesini görmesinin muhtemel olduğunu belirtti!



DOLAR YENİDEN 18 LİRANIN ÜZERİNE ÇIKTI

Dolar/TL, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) beklenmedik 100 baz puan faiz indiriminin ardından bir süredir işlem gördüğü 18 seviyesinin üzerine çıktı. Banka faiz için “yeterli” tanımlaması yaparak politika faizinin önümüzdeki dönemde sabit tutulacağı bunun bir indirim öncüsü olmadığı mesajı verdi.

FED İSE FAİZ ARTIRIMINA DEVAM EDECEĞİNİ AÇIKLADI!

Öte yandan ABD Merkez Bankası (Fed) Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) 26-27 Temmuz 2022 tarihlerinde düzenlenen son toplantısına ilişkin tutanaklarını kamuoyuyla paylaştı. Tutanaklarda, enflasyonun düştüğüne dair hiçbir kanıt olmadığı belirtildi ve enflasyon "önemli ölçüde" düşene kadar faiz artırımına devam edileceği açıklandı.

Editörün Notu: Bu haber 20 Ağustos 2022 tarihinde saat 22:20'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 18 lira 9 kuruş, euro 18 lira 16 kuruş, altının gramı ise 1.016 lira 33 kuruş değerinde.

Emeklilikte son 7 yıl kuralı!

Kripto paralarda kan kaybı! Yatırımcılar tedirgin!

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön