18 / 05 / 2024

Kışlık kaban alamayanları sevindirecek haber! Sektörden müjde geldi!

Kışlık kaban alamayanları sevindirecek haber! Sektörden müjde geldi!

Fiyat sabitleyerek ekonomik krizi aşmak için destek veren zincir marketlerden sonra şimdi de giyim sektöründen sevindiren adım geldi.



GİYSİ FİYATLARINDA ARTIŞ YOK

Fiyat etiketleri üzerinde artış görülmeyeceğini vurgulayan Ramazan Kaya,  bütün yıl ihracat rekoru kıran hazır giyim sektöründe 2022 yılının sonlarına doğru daralma yaşadığını açıklayarak,  fiyatları sabit tutma yoluyla ellerindeki stokları eriteceklerini duyurdu. Ramazan Kaya’nın açıklamasına göre giyim ürünlerinde fiyatlar tam 1 yıl boyunca değişmeyecek.

Kışlık kaban alamayanları sevindirecek haber! Sektörden müjde geldi!

FİYAT ARTIŞI YÜZDE 100’Ü AŞMIŞTI

Yüksek enflasyon hazır giyim ürünlerinin zaten pek çok vatandaşa göre yüksek olan fiyatlarını iyice ulaşılmaz boyuta taşırken, vatandaşlar da isyan bayrağını açtı. Ürünlerde yüzde 100’ü  bulan, bazı ürünlerde bunun da üzerine çıkan fiyatlar, kışlık kaban, manto, bot ihtiyacı olanları da kara kara düşündürüyor.Üst-baş alışverişi yapmaya ihtiyacı olan fakat sezon sonu indirimleriyle daha uyguna almayı planlayanları sevindirecek haber geldi.

Türkiye genelindeki 36 bin tekstil firmasını temsil eden Giyim Sanayicileri Derneği, müjdeyi verdi.  Toplamda 36 bin tekstil firmasını bünyesinde barındıran  ve hazır giyim ihracatının da yüzde 80’ini yapan Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği, ocak ayı boyunca kıyafet ürünlerinde fiyat etiketlerini sabitleyeceklerini ve hiçbir fiyat artışı yapılmayacağını bildirdi.  Fiyat sabitleme kararı, Derneğin üyesi bulunan tüm markalar için geçerli olacak.

Bu ödeme işsizlere ilaç gibi gelecek! Başvuranın hemen hesabına yatıyor!

Ev sahibi kirayı ne kadar isterse arttırabilir mi?

Emeklilere promosyon müjdesi! Alacağınız para 22 bin 500 TL’ye kadar çıkabilir!

Emekli ve memur zammı Meclis’ten geçti! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Başvuran herkes parasını geri alıyor! E-devletten hemen başvuru yapabilirsiniz!

BES’lilerin sayısı 14 milyona ulaştı!


Geri Dön