11 / 05 / 2024

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay’ın yayımladığı yeni ilana göre, bünyesinde istihdam etmek amacıyla 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. KPSS şartının aranmadığı bu alımlar kapsamında adaylarda bazı genel ve özel şartların arandığı öğrenildi. Peki, Kızılay’a başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte detaylar...



Hemşire alımı kapsamında başvuru yapacak adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları, kendi alanlarında en az iki yıl tecrübeli olmaları gerektiği öğrenildi. Bunun yanı sıra, bazı özel şartların da arandığı belirtildi.

Engelli personel alımı kapsamında da tercihen ön lisans mezunu, İŞKUR’a kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosunda değerlendirilebilecek olmaları (minimum yüzde 40 oranında engel raporunun olması) gerektiği duyuruldu.

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Elektrik Teknikeri alımı kapsamında ise adayların üniversite ya da meslek yüksek okullarının elektrik- elektronik, mekatronik, otomasyon bölümlerinden mezun olmaları gerektiği ifade edildi.

Aynı zamanda, başvuracak adaylarda ayrıca bazı özel şartların da arandığı paylaşıldı.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Kızılay bünyesinde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek personel alımı başvuruların 16 Mayıs-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacağı aktarıldı.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

A101’de haftanın indirimleri belli oldu! Ayçiçek yağı 62 TL, yumuşatıcı 48,50 TL, bulaşık deterjanı 14,25 TL...

Worldcard sahiplerine müjde! Katılım sağlayana 500 TL hediye!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan ‘nakit avans’ iddialarına yanıt: ‘Çıkan haberler doğru değil’


Geri Dön