07 / 05 / 2024

Kolaya zam mı geldi?

Kolaya zam mı geldi?

Kolaya zam mı geldi? vatandaşlar bu sorunun cevabını arıyor. Son zamanlarda gıda ürünlerine gelen zamlar kolayı da mı vurdu? İşte yanıtlar!



KOLAYA EN SON NE ZAMAN ZAM YAPILMIŞTI?

Kolaya en son geçtiğimiz ay zam yapılmıştı. Tekel Bayiiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, kolaya gelen zamlı fiyatları açıklamıştı. Yapılan zamla birlikte 2.5 litre kolanın fiyatı 20 TL olduğu duyurulmuştu. Tekel Bayiiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Coca-Cola ürünlerine gelen zamlı fiyatları sosyal medya hesabı üzerinden açıklamıştı.

Kurbanlık fiyatları açıklandı mı? Kurbanlık fiyatları ne kadar?

İSPARK ücretlerine zam mı geldi?

Prefabrik ev için izin gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön