05 / 05 / 2024

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...



Koray GYO nun Orka Erikli Evleri Projesi nin değeri ne kadar?

Gayrimenkullerin yer aldığı bölgede, boş arsa, ticari yapılar, konut projeleri bulunmaktadır. Bölgede altyapı problemi bulunmuyor. Ayrıca günlük ihtiyaçların karşılanması için restoran, market gibi alış veriş mekânları da bulunuyor.

Değerlemeye konu 131 ada 4 parsel numaralı taşınmaz, tapu kaydına göre 10.144,84 metrekare yüz ölçüme sahip bulunuyor. Konu taşınmaz, geometrik olarak üçgene forma yakın olmakla birlikte, topografik olarak ise az eğimli yapıya sahiptir. Taşınmaz kuzey cepheden İmar yoluna, diğer cephelerden ise komşu parsellere cepheli ve hali hazırda arsa vasıflıdır.

Değerlemeye konu 218 ada 1 parsel numaralı taşınmaz, tapu kaydına göre 20.131,50 metrekare yüz ölçüme sahiptir. Konu taşınmaz, geometrik olarak amorf forma yakın olmakla birlikte, topografik olarak ise az eğimli yapıya sahiptir. Parsel üzerinde 5 adet yapı bulunmamaktadır. Taşınmaz güney cepheden Lalezar Sokak’a, diğer yönlerden komşu parsellere cephelidir. Taşınmaz halihazırda arsa vasıflı bulunuyor.

Söz konusu taşınmazın nihai 30.06.2022 değerleme tarihli piyasa değeri; KDV Hariç 929.705.919,60 TL olarak belirlenmiştir.

KORAY GYO'NUN KAP AÇIKLAMASI

Şirketimizin %100 iştiraki olan ORKA YAPI TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. uhdesinde yer alan Erikli Evleri Projesine ilişkin 2022 yarıyıl değerleme raporu ekte yer almaktadır.

DOSYA İÇİN tıklayın

Koray GYO Elit Residence 2022 yarıyıl değeri belli oldu!

Koray GYO  Ankara  Çankaya Projesinin değeri ne kadar? O rakam dudak uçuklattı!


Geri Dön