12 / 05 / 2024

Kredi kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Doğru kredi kullanmanın püf noktaları nelerdir?

Kredi kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Doğru kredi kullanmanın püf noktaları nelerdir?

Kredi Kayıt Bürosu, bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Kredi Okuryazarlık Haftası’ ile hem bireylere hem kurumlara doğru bütçe yönetimi doğru kredi kullanıma ilişkin farkındalık yaratmayı hedefliyor. Projeye çok yoğun ilgi olduğu belirtiliyor.



YOĞUN İLGİ VAR

Konuya ilişkin Kredi Kayıt Bürosu’ndan yapılan açıklamada, sosyal sorumluluk bilinci ile düzenlenen Kredi Okuryazarlık Haftası’nda; kamu, reel sektör, banka ve finans kuruluşları ile sivil toplum kurumlarının paydaş olarak yer aldığı belirtildi. Kredi okuryazarlık alanında toplumu bilinçlendirmeyi ve farkındalığı artırmayı amaçlayan bu projenin geçen yıl yoğun ilgiyle karşılandığı kaydedildi.

Kredi Okuryazarlık Haftası kapsamında, kredi okuryazarlığının artırılmasına yönelik fiziki ve çevrimiçi paneller düzenlenecek. Paneller, krediokuryazarlikhaftasi.com adlı internet adresi üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca yıl boyunca aynı internet sitesi üzerinden konu ile ilgili eğitici video ve içeriklerin paylaşılacağı, böylece hem bireyler hem de işletme sahibi kişi ve kurumların doğru bilgiye erişmelerinin hedeflendiği bildirildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön