12 / 05 / 2024

Kredi kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Doğru kredi kullanmanın püf noktaları nelerdir?

Kredi kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Doğru kredi kullanmanın püf noktaları nelerdir?

Kredi Kayıt Bürosu, bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Kredi Okuryazarlık Haftası’ ile hem bireylere hem kurumlara doğru bütçe yönetimi doğru kredi kullanıma ilişkin farkındalık yaratmayı hedefliyor. Projeye çok yoğun ilgi olduğu belirtiliyor.



DOĞRU BÜTÇE YÖNETİMİ

Projenin fikir önderliğini Kredi Kayıt Bürosu üstlenmiş durumda. Sözkonusu hafta kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Yazılı açıklamada, bu etkinliklerin; bankalar, ödeme kuruluşları, meslek odaları ve birliklerin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle yapılacağı belirtildi.

Kredi Okuryazarlık Haftası boyunca fiziki ve çevrim içi çok sayıda etkinlik gerçekleştirilecek. Panellerde; bireyler için doğru bütçe yönetimi ve doğru kredi kullanımı ele alınacak. Ayrıca KOBİ’lere yönelik de yeşil dönüşüm, finansal enstrümanlar, kadın girişimciler için özel sunulan araçlar, sürdürülebilirlik finansmanı, dijital bankacılık ve yeni nesil finansal teknolojiler konuları uzman akademisyenlerin katılımıyla işlenecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön