07 / 05 / 2024

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerin ne yönde hareket edeceğini yatırımcılar merak ediyor. Peki kripto varlıkların atası Bitcoin zirvedeki yerini Ethereum'a bırakacak mı? Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinlerdeki son durum ne olacak? İşte ayrıntılar..



Bitcoin bugün 38 bin dolar seviyesinin üzerinde düzeltme hareketleri sergiliyor. Bu gelişmeyle beraber 10 Kasım tarihinde 69 bin dolar ile tüm zamanların rekoruna ulaşan Bitcoin, tarihi zirveden yüzde 44 düşük değerde işlem görüyor.

ETHEREUM DA SERT DÜŞTÜ

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Bitcoin’den sonra en yüksek sermaye değerine sahip ikinci dijital varlık olan Ethereum, Ocak'ta yüzde 26.9 oranında değer kaybı yaşadı. 2 bin 159 dolara kadar geri çekilmesinin ardından Ethereum son günlerde toparlanma yaşayarak 2 bin 700 dolar civarında seyrediyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön