07 / 05 / 2024

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerin ne yönde hareket edeceğini yatırımcılar merak ediyor. Peki kripto varlıkların atası Bitcoin zirvedeki yerini Ethereum'a bırakacak mı? Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinlerdeki son durum ne olacak? İşte ayrıntılar..



470 MİLYAR DOLAR ERİDİ

Kripto paraların toplam piyasa değeri Ocak'ta 2.19 trilyon dolar seviyesinden 1.72 trilyon dolara geri çekilerek yüzde 21 oranında değer kaybetti. Bu gelişmeyle beraber kripto paraların toplam sermaye değeri 1 ayda 470 milyar dolar erime gösterdi. 

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

KRİPTO PARA NEDEN DÜŞÜYOR?

Kripto para piyasaları 2022'nin ilk günlerinde de düşüşünü sürdürüyor. Bu düşüşe sebep olan faktörler ise Çin'in kripto paralara karşı sert tutum göstermesi, İran'ın enerji gereksinimi sebebiyle bir süreliğine kripto para madenciliğine yasak getirmesi, AB ülkelerinin başlattığı regülasyon çalışmaları işaret edilebilir.

Hindistan kripto para gelirlerine vergi getirdi!

Kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarı: Beklemede kalın!

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!

Elektrik faturası tutarlarında şok değişiklik! Şubat faturası nasıl gelecek?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön