05 / 05 / 2024

Milyonlarca kiracının yüzü gülecek! Kira düzenlemesi geliyor, tarih verildi!

Milyonlarca kiracının yüzü gülecek! Kira düzenlemesi geliyor, tarih verildi!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kira fiyat artışlarıyla ilgili düzenlemenin 10 gün içinde tamamlanıp hayata geçirileceğini açıkladı.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı yetkilileri, kira artış oranlarına ilişkin düzenleme için dün bir araya geldiler. Toplantı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat kadar sürdü. 

Kira fiyat artışlarıyla ilgili düzenlemenin 1 hafta 10 gün içinde tamamlanıp hayata geçirileceğini dile getiren Bakan Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanı yakın zamanda bu düzenlemeyi açıklayacaktır" dedi. Edinilen bilgiye göre denetim ve ceza seçeneği ön planda tutuluyor. 

İŞKUR 200 personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Altın fiyatlarında yeni rekor! Tarihin en yüksek seviyesini görecek!

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön