11 / 05 / 2024

Nakite sıkışanların içine su serpilecek! Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasını duyurdu!

Nakite sıkışanların içine su serpilecek! Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasını duyurdu!

Yapı Kredi, acil nakite sıkışanların içine su serpecek kampanyayı duyurdu. İşte detaylar!



Yapı Kredi Bankası, faizsiz kredi kampanyası ile birlikte 10 bin TL ödeme yapılacağını duyurdu. Mayıs ayının son gününe kadar da başvuru sürecini uzatmış olan Yapı Kredi Bankası müşterilerini bu kampanyadan haberdar etmeye çalışıyor.

NAKİT İHTİYACI OLAN SIRAYA GİRSİN

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan faizsiz kredi kampanyası ile beraber müşteriler banka şubelerine gitmeye başladı. Nakit ihtiyacı olan müşterileri için başlatılan kampanya ile 10 bin TL faizsiz kredi verilmektedir. 3 ay taksit ile sunulan faizsiz kredi kampanyasından her vatandaş yararlanabilecek. Mayıs ayı ile beraber başlayan faizsiz kredi kampanyası mayıs ayının son gününe kadar devam edecek. Faizsiz kredi başvurusu için mobil uygulamanın indirilmesi gerekiyor. İndirdiğiniz mobil uygulama üzerinden kolay bir şekilde başvurular tamamlanabilir.

YAPI KREDİ'DEN 10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ İMKANI!

Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılmış olan kampanya süreci ile nakit ihtiyacı olanlar bankaya giderek gerekli bilgileri alabilir. Borcu olan banka müşterilerini rahatlatacak faizsiz kredi 3 ay vade olanağı ile sunuluyor.

Başvurunun ardından anında hesabınıza geçmekte olan kredi tutarını istediğiniz gibi harcama yapılabilir. Kampanyadan yararlanmak için herhangi bir şart yokken son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023 tarihi olarak belirlendi. Kampanya ayrıntılar ise mobil uygulama üzerindedir.

FAİZSİZ KREDİ DETAYLARI NELERDİR?

Mayıs ayı içinde geçerli olan kampanya ile birlikte Yapı Kredi'ye ilk defa başvuran müşteriler kampanyadan yararlanılabilecek. Mobil uygulama üzerinden müşteri olan kişiler 15 gün içinde bireysel kredi karına başvuruda bulunması durumunda değerlendirme sürecinin ardından onaylanıp kartın kullanıma açılması ile kampanyaya katılabilir.

Faizsiz Nakit Avans fırsatından her müşteri sadece bir kez yararlanabilir. Maksimum nakit avans tutarı 10 bin TL olurken maksimum vade ise 6 ay olarak belirlendi. Kampanya sürecinden yalnızca bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön