18 / 05 / 2024

O bankadan kendi müşterilerine özel mesaj! Bu işlemi yapanlara 50 bin ödeme yapılacak!

O bankadan kendi müşterilerine özel mesaj! Bu işlemi yapanlara 50 bin ödeme yapılacak!

Müşterileri için özel mesaj atan Denizbank işlem sonrası 50 bin TL tutarında ödeme yapacağını bildirdi. 



O bankadan kendi müşterilerine özel mesaj! Bu işlemi yapanlara 50 bin ödeme yapılacak!

Denizbank kredi başvurusunun detayları 

Denizbankın müşterilerine özel olarak sunduğu kredi fırsatında şubeye gitmeden başvuru yapılması da mümkündür. Denizbanka ait olan mobil uygulama üzerinden başvuru sağlanabiliyor. Uygulamaya sahip olmayan kişiler ise bilgisayar üzerinden ya da tablet, telefonun tarayıcısı gibi kanallar üzerinden internet bankacılığına ulaşım sağlayabilirler. Bunun dışında şubeye giderek de başvuru yapılması mümkündür. 

Bankacılık hizmetleri, şubeye gitme olasılıklarının yanı sıra online SMS ile beraber başvuru yapılması da mümkündür. 3280e mesaj gönderilerek TC numarası ve doğum tarihi eşliğinde başvuru yapılabilir. Size en uygun kredi mesaj yolu ile size bildirilecektir. Onay sonrasında kısa sürede hesaba geçen kredi istenildiği an kullanılabilir. 

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Çok önemli bir son dakika gelişmesi! 26 Şubat'a kadar vaktiniz var!

Akbank'tan müşterilerine yönelik çok önemli açıklama! Akbank müşterileri acil baksın

Ziraat Bankası 'Aman dikkat' diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön