09 / 05 / 2024

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...



İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Mecidiye Mahallesi, 637 Ada 150, 151 ve 199 no.lu “Arsa” vasıflı parseller, Gazi Umur Paşa Sokağının sağ tarafında yer alıyor. Parsellerin yakın çevresinde Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü, Yıldız Hamidiye Cami, İstek Özel Atanur Okulları, Özel Yeditepe Üniversitesi Göz Hastanesi, Beşiktaş Devlet Hastanesi, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Balmumcu Mahallesi Muhtarlığı, Movenpick Hotel İstanbul Bosphorus bulunuyor. 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Parsellerin konumlu olduğu bölge Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 35 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 52 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 7.5 kilometre ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 2 kilometre mesafede yer alıyor. 

Özak GYO Beşiktaş parsellerinin KDV hariç toplam değeri 667 milyon 920 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 721 milyon 353 bin 600 Türk Lirası olarak belirlendi. 

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2048 Ada 22, 23, 25 ve 27 parsellere ulaşım Atatürk Bulvarı ve Bosna Caddesi üzerinden sağlanıyor. Taşınmazlar Bosna Caddesi üzerinde yaklaşık 350 metre ilerlendikten sonra sağ tarafta yee alıyor. Parsellerin yakın çevresinde Türk Kızılay Avrupa Kan Merkezi, Mahmutbey Metro
İstasyonu, Göztepe Merkez Cami, Metro Hayat Evleri Projesi, Luxera Meydan Residence, Şeyh Şamil Parkı ve Göztepe Mahallesi Muhtarlığı bulunuyor. 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Parsellerin konumlu olduğu bölge Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 44 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 32 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 22 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Özak GYO Mahmutbey arsalarınnın KDV hariç toplam değeri 281 milyon 430 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 303 milyon 944 bin 400 TL olarak açıklandı.

Değerleme raporu için tıklayın

Değerleme raporu için 

Özak GYO Göktürk gayrimenkullerinin değeri belli oldu! İşte 2022 rakamları..

Atakule GYO Riva parsellerinin 2022 değeri ne kadar oldu? 

İFM Ziraat Kuleleri'nin 2022 değeri açıklandı! 


Geri Dön