15 / 05 / 2024

Piyasaların nabzını yükseltecek tarih belli oldu! Dolar, altın, bitcoin, euro, petrol fiyatları değişiyor...

Piyasaların nabzını yükseltecek tarih belli oldu! Dolar, altın, bitcoin, euro, petrol fiyatları değişiyor...

Geçtiğimiz hafta ABD'de açıklanan enflasyon rakamları piyasaları etkiledi. Altın, dolar, euro ve bitcoin fiyatlarında değişiklikler olurken bu hafta ise tüm gözler o gelişmeye çevrildi. Bu hafta piyasalarda neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...



  • Geçen hafta açıklanan ABD enflasyonu Avrupa'da tahvil getirilerinin hızla yükselmesine neden oldu. Almanya'nın 10 yıllık tahvil faizi yüzde 1,52 ile Nisan 2014'ten bu yana en yüksek seviyeye çıktı.
  •  BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,11 azalışla 2.543,10 puandan tamamladı.
  • Dolar/TL ise geçen haftanın son işlem gününde yüzde 0,45 azalışla 17,119 TL'den kapanmasının ardından bugün  piyasanın açılışında 17,260TL seviyesinde işlem görüyor.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön