12 / 05 / 2024

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına sosyal medya için en iyi fotoğrafları çekme imkanı vermek için kolları sıvadı. İlk hangi telefona o özelllik konulacak?



SNAPCHAT, TIKTOK VE INSTAGRAM İLE ANLAŞTI

Geçen hafta gündeme gelen iddialarda, Samsung’un bu konuda çalışmalara başladığı ve Snapchat, TikTok ile Instagram platformlarıyla yapılan görüşmelerin ardından özel bir işbirliğinin startının verildiği yer alıyor.

Söz konusu işbirliği,  Samsung’un Galaxy  serisi cihazlarının kameralarında mevcut olan gece modu veya yardımcı kamera lensleri gibi bileşenlerin, bu platformlar tarafından kullanılabilmesini içeriyor.  Bu sayede kullanıcıların çektiği resimler, sosyal medyadan indirildiğinde bile kalitesini muhafaza edecek.

Teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına sosyal medya için en iyi fotoğrafları çekme imkanı vermek için kolları sıvadı. İlk hangi telefona o özelllik konulacak?

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

İLK OLARAK GALAXY S23’TE OLACAK

Samsung’un bu esnekliği ilk aşamada amiral gemisi niteliğindeki Galaxy S23 serisinde kullanacağı belirtiliyor.  Buna göre, Galaxy S23 serisinin piyasaya sürüldüğü dönemde güncellenecek olan  söz konusu platformlar, lenslere geniş bir erişim hakkına elde etmiş olacak.

Galaxy’nin bu serisinden  telefonların ardından, yılın ilerleyen dönemlerinde başka Galaxy akıllı telefonlara da bu özellik dahil edilecek.

Samsung’un geliştirdiği yeni Galaxy modeli S23’ün çıkış tarihi ise heyecanla bekleniyor. Galaxy S23 serisi telefonların tüketicilerle bu yılın ilk aylarında buluşacağı, Galaxy S23 ve aynı aileden Galaxy S23 Plus ile Galaxy S23 Ultra modellerinin Şubat ayında piyasaya sunulması bekleniyor.

Özelliklerinin neler olacağı da merak konusu olan Samsung Galaxy S23 Ultra'da, 200MP’lik kameranın yer alacağı, S23 telefonların bazı yerlerde Exynos yerine global çapta Snapdragon 8 Gen 2 çip setiyle çalışacağı da belirtiliyor.

Orta gelirliye konut kampanyası yarın belli oluyor! Faiz oranı kaç olacak?

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Teşvikten yararlanmak isteyen BES’e akın etti! Kaç kişi başvurdu?

Beyaz eşyaya gelen zamlar dudak uçuklattı! Son 1 yılda ne kadar zamlandı?

Yılın en sevilen buzdolabı Samsung RB50RS334SA Inox No Frost  fiyatı ne kadar? 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

 


Geri Dön