17 / 05 / 2024

SGK personel alacak! İşte başvuru şartları ve başvuru tarihleri…

SGK personel alacak! İşte başvuru şartları ve başvuru tarihleri…

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 45 personel alacağını duyurarak şartları açıkladı. 34 sözleşmeli Programcı ve 11 sözleşmeli Çözümleyici alınacağı belirtilen ilanda başvurularda KPSS puanının esas alınacağını ve adayların sözlü sınava çağırılacağı belirtildi.



BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Adayların başvurularını 11.11.2022 – 25.11.2022 tarihleri arasında  (Saat 23:59) kadar E-Devlet Kapısı üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu/Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapmaları gerekiyor. Posta, kargo vb. aracılığıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

DEĞERLENDİRME NASIL YAPILACAK?

Sözlü sınavda adaylara, sınav komisyonu başkan ve üyelerinin her biri tarafından ayrı ayrı 100 üzerinden puan verilerek değerlendirme yapılacak. Bu puanların aritmetik ortalaması sözlü sınav notunu oluşturacak.  Sözlü sınavda başarılı sayılabilmek için, sınav komisyonunun verdiği puan ortalamasının en az 70 olması gerekiyor.

Sözlü sınava katılacakların listesi, sınavın tarihi ve yeri Kariyer Kapısı (www.isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) ve SGK’nın internet sitesinde (www.sgk.gov.tr) ilan edilecek.

 

Kulislerde bu rakam konuşuluyor! İşte asgari ücrete beklenen zam!

Akbank’tan emeklilere 7 bin TL promosyon fırsatı! Son gün belli oldu!

EYT’lilere Ocak 2023 müjdesi: İlk maaşın ödeneceği tarih belli oldu


Geri Dön