15 / 05 / 2024

 Snap hisseleri zayıf gelir nedeniyle düşüyor! Bütün umudu reklamlar

 Snap hisseleri zayıf gelir nedeniyle düşüyor! Bütün umudu reklamlar

Snap, dördüncü çeyrek için geliri kaçırdı ancak kazançları geride bıraktı. Yavaşlayan bir ekonomi çok sayıda şirketin dijital reklam bütçelerini kısmasına yol açtığı için Snap zor bir 2022 geçirdi.



Yatırımcılara yazdığı bir mektupta Snap, “makroekonomik rüzgarlar, platform politikası değişiklikleri ve artan rekabet” ile işaretlenen “zorlu bir yıl” olarak nitelendirdi.

Tüm yıl için satışlar 2022′de %12 artarak 4,6 milyar dolara yükseldi. Snap, kazanç açıklamasında gelecek dönem için rehberlik sağlamayacağını söyledi. Ancak yatırımcı mektubunda şirket, “iç tahmininin” bir yıl öncesine göre %2 ila %10 arasında bir düşüş varsaydığını söyledi. Analistler gelirde küçük 
bir artış bekliyorlardı.

 Snap hisseleri zayıf gelir nedeniyle düşüyor! Bütün umudu reklamlar

Şirket mektubunda, “Para kazanma tarafında, geçen yıl karşılaştığımız ters rüzgarların ilk çeyrek boyunca devam etmesini beklediğimiz için işletim ortamının zorlu olmaya devam edeceğini tahmin ediyoruz” dedi.

Reklam destekli internet şirketleri için dördüncü çeyrek kazanç sezonuna uğursuz bir başlangıç. Yatırımcılar, bu hafta daha sonra bu pazarın durumu hakkında daha net bir resim elde edecekler. Facebook ana şirketi Meta, Çarşamba günü dördüncü çeyrek sonuçlarını ve ardından Google ana şirketi Alphabet’i bildirdi
ve AmazonPerşembe günü.

Snap’in raporundan sonra meta paylaşımları %2 düştü. Pinterest Gelecek hafta sonuçları açıklayacak olan , neredeyse %5 düştü.

İşçi çıkarma furya gibi büyüyor! PayPal'da kervana katıldı

ŞOK...ŞOK...ŞOK bu market her ürünü 10 TL'ye satıyor! Bu fırsat kaçmaz.. hemen poşetini fileni al ve buraya koş

Bu indirimi kaçıran çok üzülür! Tuvalet kağıtlarına Carrefour dokunuşu! 02 Şubat 2023 fiyat listesi


Geri Dön