06 / 05 / 2024

TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!

TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) market alışverişlerine yönelik büyük bir kampanya başlattı. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 250 TL hediye edeceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya, 17 Nisan – 16 Haziran 2023 tarihlerinde CEPTETEB Mobil, uygulaması İnternet Şubesi ( www.cepteteb.com.tr), TEB Şubeleri ve Çağrı Merkezinden yapılan bonus özellikli TEB bireysel kredi kartı başvuruları için geçerli olacaktır.

  • Kampanyadan faydalanmak ve bonus kazanabilmek amacıyla kartınız onay aldıktan sonra CEPTETEB Mobil uygulamada size özel açılacak kampanyaya katılım sağlamanız gerekmektedir. Kampanyaya CEPTETEB Mobil uygulamadan Hemen Katıl’ı tıklayarak ya da BASVURU yazıp 4616’ya SMS göndererek 16 Temmuz 2023’e kadar katılabilirsiniz.

 TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!

  • Kampanyadan 17 Nisan tarihi itibarıyla TEB Şubeleri, CEPTETEB Mobil uygulaması veya www.cepteteb.com.tr internet sitesi üzerinden ilk defa TEB müşterisi olarak ilk defa TEB Bireysel Kredi Kartı başvurusu onaylanan kişiler yararlanabileceklerdir.

  • Kampanya başlangıç tarihi olan 17 Nisan tarihinden önce halihazırda TEB müşterisi olan, TEB’e ait mevcutta açık bireysel kredi kartı olan veya kampanya döneminde tahsis edilen bireysel kredi kartını iptal ettirmiş kişiler kampanya kapsamında yer almayacaklardır.

  • 250 TL bonus kazanabilmek amacıyla yeni TEB Bireysel Kredi Kartınızla beraber kampanya katılımın ardından 16 Temmuz’a kadar bir kerede 1.000 TL ve üzeri market harcaması yapmanız gerekmektedir.

DAHA FAZLA DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

ŞOK’ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü!

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilere ödeme müjdesi! Müşterilere tam bu kadar para ödenecek!

A101’den son çağrı! Piknik sandalyesi 170 TL’ye, cam kahve karafı 130 TL’ye, düzenleyici raf 50 TL’ye düştü!


Geri Dön