11 / 05 / 2024

Telefon alacaklara müjde! Telefon fiyatlarında düşüş! İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Telefon alacaklara müjde! Telefon fiyatlarında düşüş! İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Gündelik hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan cep telefonlarının çıkan her yeni modeli merakla araştırılır. Cep telefonları alacaklara müjde. İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!



Piyasada pek çok farklı modelde telefon yer alırken değer kaybı yaşayan telefonların da fiyatları düşüşe geçiyor. Vatandaşlar en iyi özelliğe sahip telefonları tercih etmek isterken fiyat performans ürünleri de en çok tercih edilenleri arasında yer almaktadır. Değer kaybı ise telefonların kötü performans özellikleri olduğuna işaret eder. Kullanıcıların memnun kalmadığı telefonların piyasadaki değeri de her geçen gün düşüş gösteriyor. Son ayların en çok değer kaybeden telefonlarını sizler için araştırıp bir araya getirdik. İşte değer kaybeden o telefonlar şunlardır!

DEĞER KAYBEDEN 10 TELEFON MODELİ BİR BİR BELLİ OLDU

Birçok marka farklı modellerde telefonlarını kullanıcıların hizmetine sunuyor. Farklı fiyat aralıkları ve farklı özellikler ile satışa sunulan telefonlar da kullanıcıların dikkatinde yer alıyor. Bilhassa listede yer alan telefonların eski modeller olduğu görülüyor. Bu çerçevede değer kaybeden telefon marka ve modelleri şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Apple iPhone X
  • Samsung Galaxy S9
  • LG G7 ThinQ
  • Google Pixel 2
  • Oneplus 5T
  • HTC U12 Plus
  • Xiaomi Mi Mix 2S
  • Nokia 8
  • Sony Xperia XZ2
  • BlackBerry KEY2

TURKCELL’DEN DEPREMZEDE FATURALIYLA İLGİLİ ÖZÜR!

Deprem bölgesindeki müşterilerinden gelen dondurma ve iptal taleplerinin yerine getirileceğini açıklayan Turkcell bölgedeki kullanıcıların faturalarının borcunu ödese de ödemese de kapatılmayacağını açıkladı.

Deprem bölgesindeki faturaların bir hafta ertelenmesi kararı ile sosyal medyada büyük bir tepki çeken GSM operatörü Turkcell, gördüğü tepki üzerine geri adım attı ve özür diledi. Sosyal medyada büyük tepki çeken GSM operatörü Turkcell  tartışma konusu olan faturaların bir hafta erteleneceği yönündeki açıklamayı revize ederek bölgedeki vatandaşların faturalarını ödeyip ödemediklerine bakılmaksızın hatlarının kapatılmayacağını belirtti.

Paylaşılamayan miras nasıl satılır?

Depremde binalar hangi yöne çöker? Depremde kaçıncı katlar tehlikelidir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön