30 / 06 / 2024

TL mevduatları yükselerek dövizi geride bıraktı! 

TL mevduatları yükselerek dövizi geride bıraktı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından bugün açıklanan istatistiklere göre yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatları, TL mevduatlarının gerisinde kaldı. 



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB)'nin buğün açıklamış olduğu istatistiklere göre yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatları  201,4 milyar dolara kadar düştü. Döviz mevduatları bu rakamla Temmuz 2020 yılından sonra en düşük seviyeyi görmüş oldu. TL mevduatları ise son hafta itibariyle 4 trilyon 244 milyar TL'ye yükselerek döviz mevdutlarını geride bıraktı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön