18 / 05 / 2024

TMO'dan çiftçilere son dakika uyarısı: Buğdayı ucuza satmayın! 

TMO'dan çiftçilere son dakika uyarısı: Buğdayı ucuza satmayın! 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, buğday alımında büyük bir yoğunluk yaşandığına dikkat çekerek, çiftçilere uyarılarda bulundu. İşte Güldal'ın o açıklamaları...



ÇİFTÇİLERE SON DAKİKA UYARISI 

Çiftçilere TMO fiyatlarının altında ürün satmamaları konusunda da uyarılarda bulunan Ahmet Güldal, "Çiftçilerimiz acele etmesinler. Emeklerinin karşılığını korusunlar. Bizim verdiğimiz fiyat referans fiyattır" şeklinde konuştu ve TMO’ya satabilir ya da piyasa kendi dengesini bulduğunda özel sektörde de değerlendirebileceklerini söyledi. 

Ahmet Güldal, söz konusu açıklamasında hububat sanayici ve tüccarına buğdayın satış fiyatının ne olacağı ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

TMO dan çiftçilere son dakika uyarısı: Buğdayı ucuza satmayın! 

TMO’nun görev zararı yapmadan bu fiyatı belirleyeceğinin altını çizen Güldal, "Piyasanın oluşmasını istediğimiz rakamlar neyse o rakamlarda tutmak istiyoruz. Tüccarımızın sanayicimizin muhakkak tedarikli olmasında yarar var. Şu an TMO’nun almış olduğu fiyatlar, iyi fiyatlardır, denge fiyatlardır" diyerek bunun üzerinde olacak fiyatlar olduğunu, TMO’nun zarar etmeyeceği bir fiyatı üzerine koyarak ticarete konu edileceğini vurguladı. 

'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

Whatsapp'tan yeni özellik! WhatsApp videolu mesaj dönemi başlıyor!

Türkiye yeniden yabancı yatırımcıların radarında! Borsa İstanbul'da neler bekleniyor? Rakam verildi! 

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!


Geri Dön