18 / 05 / 2024

TOGG engelli araç fiyatları 2023! Engelli raporu ile TOGG alınabilir mi? TOGG engelli indirimi olur mu?

TOGG engelli araç fiyatları 2023! Engelli raporu ile TOGG alınabilir mi? TOGG engelli indirimi olur mu?

TOGG engelli indirimi olacak mı olmayacak mı? sorusu şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte detaylar!



TOGG, uzun yıllardır beklenen otomobilini tanıttı. TOGG tanıtımında ön sipariş ile kura çekimi gerçekleşti. TOGG'da üç farklı versiyonu bulunmaktadır. İlk teslimatlar kura sonucuna göre nisan ayında yapılacak. Çekilişte sipariş hakkı kazanamayanlar da ön ödeme bedelleri ise önce kullanıcıların Trumore e-Cüzdan’larından sonra da bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik gerçekleşecektir.

Engelli araç almak isteyen vatandaşlar da TOGG engelli başvuruları için yapılacak açıklamanın detaylarını bekliyor. Ama TOGG engelli indirimine dair henüz bir açıklama gelmedi.

TOGG ENGELLİ İNDİRİMİ OLACAK MI? ENGELLİ RAPORUYLA TOGG ALINIR MI?

29 Ekim 2022 yılında fabrikasının açılışı yapılan TOGG’da ilk teslimatlar nisan ayında yapılacak. TOGG satış fiyatları ile ilgili ilk fiyatlar ve açıklamalar da yapılmaya başlandı. Ama TOGG otomobillerde engelli indirimi olup olmadığına dair de henüz resmi bir bilgi paylaşımda bulunulmadı.

TOGG engelli indirimi ve TOGG engelli başvuruları hakkında henüz merak edilen açıklama gelmedi. Açıklama geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

TOGG FİYATLARI NE KADAR?

TOGG’a dair yapılacak olan çekiliş için bilhassa Nisan’da başlayarak V2 donanımlı 523 kilometre menzilli T10X’ler teslim edileceğine dair açıklama gerçekleştirilecek. V1 ile V2 donanımlı 314 km menzile sahip versiyonlu TOGG T10X’lerin teslimatları Temmuz 2023’te başlayacaktır. V1 donanımlı 314 kilometre menzile sahip olan 953 bin TL’lik T10X’in teslimat dönemi de 2023 yılının Kasım ayı olarak belirlendi. Fiyatlar araçların teslim edildiği dönemdeki kriterlere göre değişkenlik gösterebilecek.

TOGG SATIŞLARI ARTTI!

Yayımlanan satış raporunda, yüksek enerji fiyatlarına ve jeopolitik gerginliklere olsa bile, bataryalı elektrikli araç satışları dünya üzerinde yıllık bazda yüzde 70 artış yaşandı. Türkiye’de ise bu oran yüzde 172 ile zirve yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön