08 / 05 / 2024

TRT'de temmuz zammıyla ilgili vatandaşa müjde

TRT'de temmuz zammıyla ilgili vatandaşa müjde

Memur ve emekliler temmuz ayında yapılacak zammı beklerken, TRT Haber'e konuk olan Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin asgari ücret de dahil olmak üzere beklentinin üzerinde zam yapılabileceğini söyledi.



ASGARİ ÜCRET DE KONUŞULUYOR

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin, asgari ücret de dahil olmak üzere yapılabilecek ilave zamlar için görüşüyor. Emeklilerin 2 bin 500 TL'lik taban maaşı için artış düşünülüyor. Taban maaş 3 bin 500 veya 4 bin Lira seviyeleri yükseltilebilir.

TRT de temmuz zammıyla ilgili vatandaşa müjde

4 TEMMUZ'DA NETLİK KAZANACAK

Enflasyon verileri 4 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak. 6 aylık enflasyon rakamları net olarak belli olacak. Bu doğrultuda yapılacak zam oranı da duyurulacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön