17 / 05 / 2024

Tüketici mahkemesinden şok karar! Kredi borcunu ödeyenlere 15 bin TL ödeme iade edilecek!

Tüketici mahkemesinden şok karar! Kredi borcunu ödeyenlere 15 bin TL ödeme iade edilecek!

Bankalardan kredi kullanmış olan vatandaşlar için müjdeli bir haber var. Kredi borcu ödeyenlere iade yapılacak! Bazı bankalar, kredi borcunu zamanında ödemiş olan müşterilerine 15 bin TL veya daha fazla geri ödeme yapacak.



 Tüketici mahkemesinden şok karar! Kredi borcunu ödeyenlere 15 bin TL ödeme iade edilecek!

Hayat sigortası ödemesi iadesi nasıl alınır?

Tüketici mahkemesinin aldığı karar gereği, bankaların müşterilerden zorunlu masraflar talep etme hakkı bulunmaktadır. Ancak hayat sigortası için kesilen tutarın geri iade edilmesi gerekmektedir. Bu durumda, önceden alınmış kredilerde hayat sigortası tutarının geri iadesi için e-devlet üzerinden "Hayat sigortası poliçe ve tazminat bilgileri sorgulama" bölümüne girilerek talepte bulunulabilir.

Banka müşterileri, çekmiş oldukları ihtiyaç kredisi, konut kredisi, taşıt kredisi ve diğer kredilerin hayat sigortası tutarlarının iadesini almak için e-devlet üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Kredi tutarlarına bağlı olarak hayat sigortası tutarları da değişiklik göstermektedir. Örneğin, hayat sigortası tutarı 15 bin TL olan bir kredi için, bu tutar banka tarafından müşteriye geri ödenecektir.

ING Bank'tan müşterilerine acil resmi duyuru geldi... İNG müşterileri acil baksın

Denizbank müşterisi olana 0,99 faizden 20 bin TL'ye kadar kredi fırsatı! Kampanya için son 8 gün!

İş Bankası'ndan son dakika Ramazan açıklaması! Alışverişlerinizden 600 TL para kazanacaksınız! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön